Jump to content
Masatenisi.org Forum

İzmir Ve Masa Tenisi


Guest Aydın Ungan

Recommended Posts

Sn Tufan

İlginize ve alakanıza çok teşekkürler..Diğer branşların salonu her zaman açık.İl müdürlüğü ile nasıl bir anlaşma yaptıklarını bilmiyorum.

Ancak bizlerin haftanın Pazartesi Çarşamba ve Cuma günleri 17.00 - 20.00 saatleri arasında antreman yapacağımızı..Maçların saat 18.00 de başlayıp Ne zaman sonuçlanırsa kurallarına göre belirleneceğini de il müdür belirliyor ise..Bu müdür her halde krallık kurmuş ..

Eğer söylenenler doğru ise..sizin tesbitlerinize inanarak ifade etmek istiyorum.."Öncelikle ben size özellikle teşekkür ediyorum.Sanırım bazı konularda hep konuşan ancak sorunların hiç ucundan tutmayan kulüp ve kuruluşların etkisi ile bu tartışmayı başlatmış oldum.Siz de dikkat etmişsinizdir..Bir arkadaşımız haricinde İzmir de bu konuda foruma mesaj yazan yok..Yine de kimse sütten çıkmış ak kaşık değil..Bende konuyu kapattım..Size Nasreddin Hoca nın Timurlenk'in Filleri fıkrasını hatırlatmak istiyorum..Muhtemelen okumuşsunuzdur..Benim ki de o konum..Hafta sonu turnuvasına katılmayacağım..Ligde de oynamayı düşünmüyorum..Sadece antremanlara gideceğim.Umarım onların saatide mantık bir şekilde düzenlenir..

Hoşçakalınız

 

Sayın hocam hepen pes etmek yok hoş sizin dediğiniz gibi İzmir'den size destek çıkan bir kişi hariç diğer arkadaşlar uyku düzeninde olsa gerek bir şeyler yapıyorlarsada hiç ilgilenmiyorlarmış gibi yazmıyorlarda azıcık sesleri çıksada durumun nerelerde olduğunu öğrensek.Tufan hocamızda Ankaradan bu işi mutlaka kovalayıp iyi sonuçlar çıkarmaya çalışacaktır.Yazarak ,çizerek,uğraşarak,bilgilendirerek bu işler olur.Hedefi kaçırmadan ağırda olsa bu sonuç sonunda hedefi tam ortasından vurma temennisiyle,sağlıklı ve bol masa tenisi günler.

 

ktm

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Aydın bey;

 

Gençlik ve Spor genel md. arkadaşımla görüştüm.Oda yukarıda yazdığım aynı şeyleri söyledi ve hatta İzmir il md. bildiğini bu tür kararlarında hangi ilde olursa olsun o ilin müdürünün verdiğini belirtti.Zaten yanlış anlamadıysam bir ara görevden alınıp masatenisi ile ilgili bir göreve verilmiş.Sonra tekrar görevine dönmüş falan filan.

Şimdiye kadar sonuç olarak herşeyi bırakacak olursanız siz kaybedersiniz.Kimsenin umurunda olmaz.Aydın bey anısına turnuva yapalım diyeceklerinide zannetmiyorum.Gittiğinizle kalırsınız.Bence aynen devam edin.Maçlara girin.Faal olarak kendinizi orada gösterin.Ben buradayım deyin.Bu arada il müdürünüde takip edin.Ama bunlar bence.Size ne kardeşim derseniz tabiki siz bilirsiniz.

Ha bu arada benimde burada bitiyormu.Hayır.Bakarsız hala il müdürü için bir şeyler yapılabilir. ;):

 

Tekrar bir gelişme olursa bilgi veririm.Hoşçakalın...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Sn.Tufan Yalçın

Açıklamalarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.Sanırım sizin bu desteğiniz sayesinde belki gelişmeler olabilir.Tamam buradakilerin desteği olmasa bile ben de ne yapabilirsem (kırmadan dökmeden) bilgilendirmeye devam edeceğim

Hoşçakalınız..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Sn.Tufan Yalçın

Açıklamalarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.Sanırım sizin bu desteğiniz sayesinde belki gelişmeler olabilir.Tamam buradakilerin desteği olmasa bile ben de ne yapabilirsem (kırmadan dökmeden) bilgilendirmeye devam edeceğim

Hoşçakalınız..

 

Sn A.Ungan

Burası Türkiye her şeyimiz böyle dirsek temeslarının iyi olmasıyla yürüyor,kötü bir sistem ama şu an durum böyle.Çizgimizi bozmadan yavaş yavaş isteklerimizi kabul etmek zorunda kalacaklar.Doğruları buldurana kadar birileri hırpalanacak ama başkada elden bir şey gelmiyor.İşin kıssadan hissesi amaca ulaşmadan havlu atmak yok.

 

ktm

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhaba

30 ağustos Zafer Bayramı ve 9 Eylül İzmir'in kurtuluş yıldönümlerin de nihayet Masa tenisi İzmir İl Temsilcimiz Sn.Aydemir beyin teşrifleri ile 13 Eylül 2008 Cumartesi günü saat 13.00 de sadece lisanslı tüm sporcuların katılımı ile turnuva yapılacaktır

Geçen yıl İzmir Kuruluşlar arası ligin finallerinde göremediğimiz temsilcimiz yetkilerini baş hakemlere vermişti.Ancak yönetim ile müsabakalar esnası ve sonrasında yaşananlarıda göz önüne alırsak bu senenin de geçen seneden farklı geçmeyeceği görünmektedir.

Diğer bir konuda bu turnuva da yine yaş kategorisininin olmayışıdır.Yani Amatör ve profesyonel ayrımını bırakalım ama yaş sıralamasında..Kısaca yıldız düzeyi yani 10 yaşındaki çocuğumuzla onun dedesini aynı kategoride karşılaştırmak ne kadar doğru..Takdirlerinize bırakıyorum..Çünkü biz bunu hala yaşıyoruz..BU ARA NESLİHAN KAVAS A TEŞEKÜRLER 3.LÜK İÇİN

Hoşçakalınız

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhaba

 

Bugün 9 Eylül Turnuvası için Salonda Sn.Aydemir hoca ile uzun bir konuşma yapma şansını buldum.Anlattıklarının kısa özetinde yaşanan sorunların başrollerinde İL MÜDÜRÜ STAD MÜDÜRÜ ve FEDERASYON yönetmelikleri var..

Nedir en önemli sorun..? İl müdürlüğü bundan böyle salona sadece lisanslı ve Sporcu Kartı olan kişilere tüm gün açılabilmesi için ilk aşamada elektrik giderlerinin karşılanması gerekiyor.Çünkü tasarruf tedbirleri nedeni ile İL MÜDÜRÜ salonu haftada 3 gün ve 17.00 - 20.00 saatleri arasında açılmasına müsaade etmekte.Diğer bir sorun da antremanların gece yapılmasında(maçlar bazen 22.30 lara kadar sürüyor ) güvenlik ve personel yetersizliği nedeni ile olanaksızmış.

Kısaca Müdür beyin uygulamaları :

1 Lisanslı ve de sporcu kartı olanların sahaya girmelerine izin verilecek ( Amatör dal olması ve de veteranlar seviyesi kaldırıldı demektir)

2 Salon aydınlatması elektrik sarfiyatı nedeni ile haftanın sadece 3 günü 17-20.00 saatleri arasında antreman yapmak mümkün olacak

Bu ne demektir..? Siz haftanın yedi günü sahanın hem de tüm gün boyunca açık olmasını unutunuz.Çünkü Stad altında faaliyet gösteren diğer branşlarda antrenörler çalışmaya gelen öğrencilerden sporculardan aldıkları ücretle salon kiralaması yapıyorlarmış.

Kısaca özetlersek Federasyon alt yapı yatırımlarında elindeki salonu sporcularına kiralamakta..Bunun durum sizce devletin bireylerinin ruh ve beden sağlı için spor yapmalarını sağlar görevi ile ne denli örtüşmekte.

Gelişmeleri aktaracağım.Sorunun kaynağı FEDERASYON dan başlayarak İl ve stad müdürü..Muhtemelen masa tenisi sporunun alt yapı çalışmalarında okulların bu faaaliyet alanına katılması pek istenmiyor..

Hoşçakalınız

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhaba Aydın Bey;

Yetki ve sorumluluk konusunda il temsilciliğinin bir fonksiyunun olmadığını her halde kafanızda artık netleştirdiğiniz. Gelinen bu noktada, Gençlik ve Spor İl Müdürünün konuya yaklaşımı belirttiğiniz gibi ise bende burada "keyfilik" olduğunu düşünüyorum. İl Müdürlüğünün bu keyfi ve aynı zamanda hukuka aykırı tasarrufu karşısında iki yol izlenebilir; Birincisi; tepeden inmeci bir yaklaşım ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığına konuyu taşımak..Ahbap-çavuş ilişkileri ile kısa vadede çözüm sağlanabilir ama kalıcı ve etik olmayacağından, benim kişisel olarak tercih etmediğim bir yöntemdir. İkinci çözüm yolu; yargı yoluna başvurmak. Geç sonuç alınsada, kalıcı ve kimseye de diyet borcu ödemek zorunda bırakmadığından gönül rahatlatıcı bir yoldur. Yargı yolu ile sonuç almayı düşünür iseniz; öncelikle Gençlik ve Spor İzmir İl Müdürlüğüne dilekeç ile başvurarak, konuyu özetleyip, salonun kullanım sınırının ve şartlarının yeniden düzenlenmesi talebini iadeli taahhütlü olarak iletin. Dilekçeyi posta ile gönderecekseniz mutlaka iadeli taahhütlü gönderin. Bizzat elden Müdürlüğe teslim edecek iseniz dilekçenin teslim alındığına dair bir belge ile evrak kayıt numarasını alınız. İdare yani Gençlik Spor Müdürlüğü 60 gün içinde cevap vermek zorunda. Cevap vermez ise bu sürenin sonunda İdare Mahkemesinde yürütmeyi durdurma talepli olarak salonunun kullanımını sınırlayan İl Gençlik Spor Müdürlüğü kararının iptali için dava açabilirsiniz. Bu aşamaya gelindiğinde dava dilekçesini yazar size mail ile gönderirim. Gençlik Spor Müdürlüğü şüphesiz malzemeyi ve salonu korumak için gerekli tedbirleri alabilir, tesisten yararlanmanın şartlarını belirleyebilir bu yetkisi vardır ama bu yetkisini aşarak "tesisten yararladırmama" haline getiremez..Bu açıkça hukuka aykırdır. İdare Mahkemesinde olumlu sonuç alınacağını düşünüyorum. Alamazsak ne mi olur? Sıkmayın canınızı Bakan' a söyler halledirim!İronik olsa da ciddiyim.. Selamlar...

 

 

Meraklısına NOT; Aydemir Abi ile bu süreçte hiç görüşmedim, onunda konunun yargıya taşınmasından rahatsız olacağını düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhaba Sn.Serhat35

Çok teşekkür ederim katkılarınız için Sn.Aydemir hoca il görüştük Bugünde Çiftler finali vardı..Bayram dan sonra bir araya geleceğiz.Değerli önerilerinizi kesinlikle hayata geçirmeye çalışacağız..Bugün yıldızlarımızla oynadık.Onların heyecanı ve ışıltısı bizim yolumuzu aydınlatacaktır.Merak etmeyiniz adresler yerine oturuyor..Bende Temsilcilik ve İşletme Yönetmelikleri internetten indirdim.Sizin avukat olduğunuz biliyorum.Katkınız adına hazırlayacağımız dilekçeyi size gönderelim.Onayladığınız an prosedürü başlatalım.

Tekrar teşekkürler

Hoşçakalınız

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Eh sonunda mutlu sona yaklaşılıyor gibi sayın Serhat35 baştan noktayı koymuştu ama son noktayı gene O koydu,her şey masatenisi için Sehat35 teşekkürler.Sayın Aydın Ungan uğraşılarınız için sizede teşekkürler.

 

ktm

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhaba

Öncelikle Sn.Ertan 'a teşekkürler..Bu platformu yarattığı için.Benim açımdan Sn Serhat 35 inde belirttiği önerilerde dahil olmak üzere..İzmir de Masa Tenisi federasyon destekli yapılabilecek birşey olduğunu artık sanmıyorum.Çarşmba günü yine saat 17-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilen antreman esnasında Sn.Aydemir hoca icra kurulu adı altında 2008-2009 kuruluşlar ligi ön toplantısını yaptı.Bu toplantıya.Atatürk Araştırma Eğitim Hastanesi,Migros ve Liman işletmesi katıldı..O sırada salonda bulunan Tunajans,Zeytinlik ve Eras yetkilileri fikir adına bile davet edilmedi..Bu şunu göstermekte..Ya bu deveyi güdeceksinizi.Ya da siz bilirsiniz.Şartlar bu.Yani İl müdürü,Stad müdürünün kurallarına şimdilik temsilcide uymuş görünüyor.

Tepki veya alternatif arayışlarına gelinceBenden başka yok.Kontek bu senen 1.Ligde Altay ise eski adını unuttum..Onlarda kendilerine Alsancak stadı altında yer ayarladılar .4 Masa ile çalışmalarına devam..

Sorunlar mı

Saha yine Pazartesi salı Çarşamba 17-20.00 saatleri arası açık

Ctesi ve Pazar kapalı

Maçlar yine akşamları saat 18.00 de başlayacak.

Turnuvarlarda özellikle önemli günler Katılım ölçeği baz alınarak dede ile torun oynayacak..

Vs..Vs...

Benden de bu kadar..

Boşveriniz...Adamlar deniz fenerini sallıyorlar....İzmir de masa tenisi..Güldürmeyiniz..

Hoşçakalınız

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhaba

Öncelikle Sn.Ertan 'a teşekkürler..Bu platformu yarattığı için.Benim açımdan Sn Serhat 35 inde belirttiği önerilerde dahil olmak üzere..İzmir de Masa Tenisi federasyon destekli yapılabilecek birşey olduğunu artık sanmıyorum.Çarşamba günü yine saat 17-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilen antreman esnasında Sn.Aydemir hoca icra kurulu adı altında 2008-2009 kuruluşlar ligi ön toplantısını yaptı.Bu toplantıya.Atatürk Araştırma Eğitim Hastanesi,Migros ve Liman işletmesi katıldı..O sırada salonda bulunan Tunajans,Zeytinlik ve Eras yetkilileri fikir adına bile davet edilmedi..Bu şunu göstermekte..Ya bu deveyi güdeceksiniz.Ya da siz bilirsiniz.Şartlar bu.Kısaca İl müdürü,Stad müdürünün kurallarına şimdilik temsilcide uymuş görünüyor.

Tepki veya alternatif arayışlarına gelinceBenden başka yok.Kontek bu sene 1.Ligde Altay ise eski adını unuttum..Onlarda kendilerine Alsancak stadı altında yer ayarladılar .4 Masa ile çalışmalarına devam..

Sorunlar mı

Saha yine Pazartesi salı Çarşamba 17-20.00 saatleri arası açık

Ctesi ve Pazar kapalı

Maçlar yine akşamları saat 18.00 de başlayacak.

Turnuvarlarda özellikle önemli günler Katılım ölçeği baz alınarak dede ile torun oynayacak..

Vs..Vs...

Benden de bu kadar..Keşke İstanbul da olduğu gibi olsaydı..Kuruluşlar birbirilerine misafir veya seçtikleri sahada karşışaşmaları oynansa..Misafir ve evsahibi anlayışı sıcaklığını özledim..

Boşveriniz..İzmir de masa tenisi mi..

Hoşçakalınız

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 27 Misafir (Tam liste)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..