Guest nihal Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 GURURUMUZSUN........ BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.... SENİ ÇOKKK SEVİYORUZZZZ NESLİHAN
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Neslihan Polonyalı rakibini 3-0 yenerek bronz madalya aldı.. Tebrikler Neslihan (o:
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Acaba videosunu bulabilir miyiz ? Yardımcı olabilecek olan birisi varsa çok sevinirim.
mmustafa Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Neslihanı ve Antrenörü Yusuf Hocayı bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyorum. Ne kadar gururlansak ne kadar onurlansak azdır. Bizlere böyle bir duyguyu yaşattığı için Neslihanı anlından öpüyoruz. Selamlar,
guvenozbayrak Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Neslihanı ve Antrenörü Yusuf Hocayı bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyorum. Ne kadar gururlansak ne kadar onurlansak azdır. Bizlere böyle bir duyguyu yaşattığı için Neslihanı anlından öpüyoruz. Selamlar, Teşekkürler Neslihan.
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2008 Neslihan'ı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
Saadettin Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2008 Neslihan'ı ve Antrenörü Yusuf Bey'i bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bizleri gururlandırdılar...
AliFuat Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2008 Neslihan'ı ve hocasını tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyorum...
Guest Fulya Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2008 Neslihan'ı ve Antrenörü Yusuf Bey'i bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bizleri gururlandırdılar... arkadaşlar neslihan'ın bu başarısı gerçekten çok büyük, ben de çok sevindim, kutluyorum.yusuf'un katkısı olsa da asıl antrenörü eski milli sporculardan,hala daha eskişehir çağfen okullarında antrenörlük yapan vildan şensöz dür.vildan cığım,ellerin senin de dert görmesin.
Melekber Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2008 Sabah Gazetesi'nde Neslihan'ın başarısını okumak ve Kanal a haberlerinde röportajını izlemek mutlu etti bizi.Umarım diğer yayınlarda haberi vermişlerdir.Nesli'yi ,Yusuf Hoca'yı ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu arada okçulukta altın alan diğer şampiyonumuz Gizem Girişken'i de kutluyorum...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap