Guest edudez Oluşturma zamanı: 20 Ağustos, 2008 Oluşturma zamanı: 20 Ağustos, 2008 Yasaka MarkV ile ilgili yorumlariniz nedir? tesekkurler.... Not: Lutfen "bende bu raket var. Yari fiyatina satarim" seklinde email atmayin. Eger almak isteseydim direk olarak sorardim.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2008 Ben iyidir diye biliyorum.
Guest joo se hyuk Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2008 Yasaka Mark V;Tibhar'ın Rapid'ine,Butterfly'ın Sriver'ına benziyor. 3 ünün de bir çok ortak yanı var. Spinli,tatlı-sert süngerli klasik lastikler 3 üde.
Canberk Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2008 solüsyonsuz pek kullanılmaz ama oyun tarzına bağlı tabi
deva sarjan Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2008 spin-atak lastiği, popüler,70lerin başlarından beri...stellan bengtsson'un lastiği hemi de...
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Butterfly Sriver dan sonra super sriver lastiği çıkardığında Yasaka firmasıda rekabet için markv lastiği piyasaya sürdü. Yasaka lastiğe göre daha fazla top tutan, falso veren biraz daha atak bir lastik olarak oynadık. Arada bir atak yapan blok ve stop oyuncuları için uygun bir lastik olabilir. İyi çalışmalar
Recommended Posts