Guest yavuz furkan yazıcıoğlu Oluşturma zamanı: 18 Ağustos, 2008 Oluşturma zamanı: 18 Ağustos, 2008 m
lobianco Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2008 ...en az bir profesyonel kadar iyi oynuyorum... şu durumda neden profesyonel olarak oynamıyorsun ki? karizmayı mı sarsıyo =))))
Guest yavuz furkan yazıcıoğlu Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2008 profesyonel oynamayı düşündüm zaten yakında bayrampaşa spor kompleksinin tekımına gireceğim sadece bu yazı değerlendirmek istiyorum 5 senedir masa tenisi oynuyorum
lobianco Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2008 bulunduğun semti yazabilirsen daha kolay yardımcı olurlar, ben istanbulda değilim ama genelde semtini soruyolar, sen peşinen yaz istersen, büyük şehir ne olsa istanbul. =)
Guest yavuz furkan yazıcıoğlu Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2008 Fatihte oturuyorum yer olarak fatihe yakın yerler olursa iyi olur
Canberk Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2008 kendi ayağına gelecek partner biraz zor bulursun herhalde yakın olarak ups spor kulubü var zeytinburnunda oraya göz atabilrsin ama profesyonelmişsin orası seni sarmayabilir.
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2008 fatihin nersinde oturtduğunu bilmiyorum ama senle ilgilene biliriz yani ups en uygun yer oynayacak yer yoktur fatihte çünkü cumartesi saat 18.de ups .ta beklerim sizi
Guest yavuz furkan yazıcıoğlu Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2008 İnşallah uğrarım aslında ups değilde daha önceden zeytinburnu spor kompleksine gidiyordum ama uğrayabilirsem UPS yede uğreyabilirim
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 pazar saat beş buçukta kesin zeytinburnu spor kopleksinde olacam allahın izniyle gerçi her pazar ordayımda bu pazarda senle görüşelim orda yaşar abişde var orda her pazar oda orda iyi oyuncu kendiside neyse pazar görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy size
Guest yavuz furkan yazıcıoğlu Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 şu stadın yanındaki değil mi
Guest ktm Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 şu stadın yanındaki değil mi İstanbulda oturduğun için şanslısın nereye gideceğine daha karar veremedin gibi.Birde diğer şehirlerdeki arkadaşları düşün doğru dürüst oynayacak yerleri bile yok, sen çoklukta yer seçemiyorsun diğerleri yoklukta oynuyacak yer bulamıyorlar.Şansın açık olsun .. ktm
Guest yavuz furkan yazıcıoğlu Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 benim yer seçmemim nedeni ailemin her yere izin vermemesidir Haklısınız biz çok şanslıyız
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 profesyonel oynamayı düşündüm zaten yakında bayrampaşa spor kompleksinin tekımına gireceğim sadece bu yazı değerlendirmek istiyorum 5 senedir masa tenisi oynuyorum 5 senedir nerede oynuyorsun
Guest yavuz furkan yazıcıoğlu Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 5 senedir okulumun masa tenisi takımında oynuyodum fakat okulumda tadilat olduğu için masa tenisi oynamamada izin verilmiyor
Guest yavuz furkan yazıcıoğlu Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 Serzen abi orda sizi nasıl tanıyacağım bide gerçek adınız neydi acaba
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2008 adım tahsin üzerimde galatasaray forması olşacak tanırsın bugün orda olacam 17.00 de inşallah byyyyyyyyyyyy
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2008 adım tahsin üzerimde galatasaray forması olşacak tanırsın bugün orda olacam 17.00 de inşallah byyyyyyyyyyyy Alien_1.bmp
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2008 ee oynadınız mı ?? Nasıl oynuyormuş bakalım bizim prof. arkadaş
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2008 valla bekletti beni gelmedi ekti ynmi anlayacan belkide korkmuştur daha ne diyeyim yani neyse gelen gelir
Guest baha Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2008 bu ups de yapılan turnuvalar yapılmıyor artık zannedersem. çünki 2 aydır ses seda yok . ya da nurullah hoca nın mailleri bana ulaşmıyor zannedersem
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2008 bu ups de yapılan turnuvalar yapılmıyor artık zannedersem. çünki 2 aydır ses seda yok . ya da nurullah hoca nın mailleri bana ulaşmıyor zannedersem Her ayın 2. cumartesi günü yapılıyor turnuva... Nurullah hoca mailinde sorun olduğunu söylemiştir, size ulaşmaması bu yüzden sanırım... İyi akşamlar
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2008 slm ömer nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor tatildemisin yoksa sensiz olmuyor kan damlıyor gözlerimden kan gücün varsa gel sende yen beni çünkü ben amatörüm çünkü ben yeni başladım çünkü ben yaşım geçti çünkü ben çünkü ben şaka şaka şarkı sözü işte ama özledim senle oynamayı iyi geceler sana
karaahmet Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2008 merhaba Avcılarda partner aranıyor mür. 0536 548 80 08
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap