Guest 41zoradam41 Oluşturma zamanı: 12 Ağustos, 2008 Oluşturma zamanı: 12 Ağustos, 2008 Bu marka yakında fast spinde satılacakmış bu markanın lastikleri hakkında bilgisi olan var mı çin mi avrupa-japon tarzı mı ortalama fiyatları ve kaliteleri nasıldır ne zaman satışa çıkar yorumlarınızı bekliyorum
Canberk Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 duyduğuma göre kendinden solüsyon etkili avrupa tarzı zaten alman esn üretimi olması lazım serinin en hızlısı omega III ryu seng min de bu lastiği kullanıyormus
Guest 41zoradam41 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 roxon ve nimbus serisine göre özellikleri nasıl acaba
turushanovgu Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 mümkünse düzeltme yapabilir misin? xion ------------xiom , ekipmanları yanlış telafuz etmeyelim
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 Omega III Bios, Roxon, Platin, Pryde vs. vs. bunların hepsi 3 aşağı beş yukarı aynı oynayan lastikler. Bu arada Ryu Seung Min Omega 3'ün standart solüsyonla kullanılabilecek versiyonu ile oynuyor. Yasak başlayınca ne yapar bilinmez.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 hangisi su bazlı ile oynuyor ki? yasak herkesi etkileyecek, ancak lastik firmaları en kısa zamanda devrim niteliğinde yeniliğe geçecekler.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 hangisi su bazlı ile oynuyor ki? yasak herkesi etkileyecek, ancak lastik firmaları en kısa zamanda devrim niteliğinde yeniliğe geçecekler. :) İyimserliğini paylaşıyorum desem yalan olur. Lastik firmaları dediğin şu an sadece 2 firma bu işin ar-ge'sini yapıyor. ESN ve Butterfly. ESN bu lastikleri ilk Donic Desto serisi ile üretmeye başladı. Desto'dan bu güne gelinen nokta pek devrimsel değil. Desto F1 ile Platin'i yanyana oynayın, çok da acaip bir fark yok. Yavaş yavaş bir gelişme var, orası kabulum. Bu işi kendi bünyesinde Butterfly yapıyor, o da Tenergy'i çıkardı, iyi güzel lastik ama herkese gelmez. Başka da seçenek yok. Sriver G3 çıkacak Eylül-Ekim gibi, bakalım o nasıl olacak. Ben şahsen 2009 da çeşit artar ümidindeyim. Bu arada Junior kategorisi yılbaşından beri uluslararası müsabakalarda solüsyonsuz oynanıyor.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 ben firmaların pro yasaklar başlayınca ekipman piyasasını altüst edeceğine inanıyorum, herkes beklemede gibi geliyor bana, yakında göreceğiz
Guest pianist Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2008 ben firmaların pro yasaklar başlayınca ekipman piyasasını altüst edeceğine inanıyorum, herkes beklemede gibi geliyor bana, yakında göreceğiz geçen yabancı forumda yanılmıyorsam yine okumuştum. Butterfly ın Schlager le olan bir röportajında Schlager in yaklaşık 1 senedir yapıştırmadan oynamaya çalıştığına dair birkaç cümlesi vardı. Lastik olarak ne kullandığına dair birşeyler hatırlamıyorum ama anlaşılan o ki olimpiyatlar gibi önemli bi platformda belki de son kez yapıştırarak oynayacak olsalar da oyuncular yavaş yavaş kendilerini bu yeni tip lastiklere adapte etmeye çoktan başlamışlar gibi gözüküyor.
Guest 41zoradam41 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2008 Omega2-3 fast-spinde satışa çıkıyor 2 yi denemiş ve deneyeceklerin yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.(umarım tenergy 05 kadar spinli daha yumuşak hafif ve daha kontrollü olur böyle bir tensor lastik var mı)(deneyenler omega 2 yi tenergy 05 ile karşılaştırabilirler mi)(3 yorumları da olabilir)
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2008 Omega2-3 fast-spinde satışa çıkıyor 2 yi denemiş ve deneyeceklerin yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.(umarım tenergy 05 kadar spinli daha yumuşak hafif ve daha kontrollü olur böyle bir tensor lastik var mı)(deneyenler omega 2 yi tenergy 05 ile karşılaştırabilirler mi)(3 yorumları da olabilir) Denemedim deneyenlerin yalancısı olarak Omega'nın da bir başka kaliteli Tensor olduğunu söyleyebilirim. Tensor lastiklerden biri ile oynadı iseniz yenilerinin onun üzerine az biraz geliştirme olduğunu anlayabilirsiniz. Omega II bir ara ilgi gördü ama şu an Omega III Bios popüler. Şunu bir kenara yazmak lazım, şu an piyasada hiçbir Tensor Tenergy kadar spinli değil. Benim oynadığım çoğu Tensor de Tenergy'den daha kolay kontrol ediliyor. Aslında bunun major sebebi bana göre Tensor'lerde üst lastiğin çok top tutmaması.
Guest 41zoradam41 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2008 Fast spinde omega 2 ve 3 var ama bios gibi bir üstünde bios yazmıyor hangi çeşiti o bir de bu top tutma özelliği kaybolmuyor mu nasıl dayanıklı bir lastik oluyor sesi ve ağırlığı çin lastiklerine benziyor mu
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap