Guest pianist Oluşturma zamanı: 4 Ağustos, 2008 Oluşturma zamanı: 4 Ağustos, 2008 özellikle sriver için merak ediyorum powersponge ve high tune serisi alıp kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim. 3 kat solüsyonlu sriver etkisin veriyolarmı. Bir diğer soru da bu özel kutusunda saklayarak kullanırsak ne kadar dayanıyor ve etkisi devam ediyor?
Guest pianist Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2008 özellikle sriver için merak ediyorum powersponge ve high tune serisi alıp kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim. 3 kat solüsyonlu sriver etkisin veriyolarmı. Bir diğer soru da bu özel kutusunda saklayarak kullanırsak ne kadar dayanıyor ve etkisi devam ediyor? acaba daha önce böyle bir konu açıldı mı zira ben rastlamadım ama yoksa kullanan yok mu o yüzden mi cevap yok?
Saadettin Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2008 acaba daha önce böyle bir konu açıldı mı zira ben rastlamadım ama yoksa kullanan yok mu o yüzden mi cevap yok?Sanırım kullanan olmadığı için herhangi bir yorum gelmedi. Ne hikmettir bilmem bende hiç denemedim...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap