erenarik Oluşturma zamanı: 1 Ağustos, 2008 Oluşturma zamanı: 1 Ağustos, 2008 Geçenlerde aklıma bir fikir geldi..Bu izlediğimiz oyuncular bizim gibi içlerinden maç sırasında konuşuyolardır şüphesiz..Bir uygulama yapayım dedim.. Ve ilk deneme olarak kurban Timo boll u seçtim.. İleride inşallah daha iyileri olacaktır..(ses filtreleriyle ilgili sorundan dolayı ses yok..ama gerekte yok zaten ) Umarım begenirsiniz TİMo-Joo
Guest pasolenk Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 çok güzel bir çalışma olmuş devamını bekliyoruz
Bora Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 süper olmuş eren, eline sağlık.
Canberk Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 çok iyi bir çalışma olmus devamını bekliyoruz:D:D
monostatik Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 :D:D cok guzel olmus:D:D::
SerdarDemirci Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 bro super olmus olmmm hele "HANI CAKMIYODU LAN BU" kismi super olmus... bu tür paylasimlarinin artmasi dilegiyleee eline saglik NOT: nede olsa imkanin cok....
Guest pianist Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 bro super olmus olmmm hele "HANI CAKMIYODU LAN BU" kismi super olmus... bu tür paylasimlarinin artmasi dilegiyleee eline saglik NOT: nede olsa imkanin cok.... süper olmuş : :
ongun Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 eh hiç yoktan süper olmuş işte...
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 yenileri gelecekse güzel olmuş :
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Eline sağlık güzel olmuş... Hani ralli videolarının vazgeçilmezi varya bir tane 49 kere gidip geliyor top, sayıyı alınca maçı almış gibi seviniyorlar; ona eklersen bu tür konuşmaları çok güzel olur... Selamlar ...
cagan Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Eline sağlık güzel olmuş... Hani ralli videolarının vazgeçilmezi varya bir tane 49 kere gidip geliyor top, sayıyı alınca maçı almış gibi seviniyorlar; ona eklersen bu tür konuşmaları çok güzel olur... Selamlar ... bence timo boll ün kurban olduğu yegane videodur : koji matsushita resmen makara yapmıştı timo ile
Canberk Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 bence timo boll ün kurban olduğu yegane videodur : koji matsushita resmen makara yapmıştı timo ile koji degil joo see hyuk
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 koji degil joo see hyuk arkadaş bu videoyu değil 49 vuruşluk olanı söylüyor dolayısıyla koji
erenarik Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Saolun arkadaşlar beğendiğinize sevindim.. bambaşka bi planım var..vaktim olursa yapıp atacağım saygılar
Bora Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 ding song ...in recent years a video of him playing against Timo Boll is spread widely around the internet[1], in which he flawlessly returns Timo Boll's offensive smashes by chopping them, the rally lasting a full 49 hits.
cagan Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 ding song hımm bunu öğrendiğim iyi oldu..bazı videolarda timo boll-koji matsushita diye geçiyor ondan yanıldım..ama olsun sonuçta adamın yaptığı savunma dünya masa tenisi tarihine adını altın harflerle kazıdı bence..izleyen herkeste hayranlık uyandıran bi videodur..ama herkes sayıyı kaybetmesine rağmen çinli sporcuyu alkışlar o videoyu izledikten sonra..benim içinde durum böyledir..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap