Guest Fulya Oluşturma zamanı: 30 Temmuz, 2008 Oluşturma zamanı: 30 Temmuz, 2008 c.tesi saat 13 de okmeydanında yapılacak olan turnuvada çok iyi oyuncular olacak....
Guest Paranoia Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 biraz bilgilendirirmisin turnuva hakkında,isteyen herkesin katılabileceği bir turnuva mı..
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 isteyen herkes katılabilir. herhangi bir sınırlama yok. kendine ait bir raketin ve spor salonunda oynayabilecek bir kıyafetin olması yeterli.
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 isteyen herkes katılabilir. herhangi bir sınırlama yok. kendine ait bir raketin ve spor salonunda oynayabilecek bir kıyafetin olması yeterli. Mustafa hocam, siz ve Furkan katılacak mısınız ?
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 Mustafa hocam, siz ve Furkan katılacak mısınız ? furkan şehir dışında bende cumartesi günü burda olursam katılacağım.
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 arkadaşlar yaşar abiye ulaşın iranlıyı getirsin orayada orda turnuvada boyunu görecez hepbirlikte bence ordaki herkesi yener diye düşünüyorum ben ulaşmaya çalışacam inşallah bi aksilik olmasa orda oluruz seyrederiz çok iyi oyuncular var ama iranlı bambaşka diye düşünüyorum
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 arkadaşlar yaşar abiye ulaşın iranlıyı getirsin orayada orda turnuvada boyunu görecez hepbirlikte bence ordaki herkesi yener diye düşünüyorum ben ulaşmaya çalışacam inşallah bi aksilik olmasa orda oluruz seyrederiz çok iyi oyuncular var ama iranlı bambaşka diye düşünüyorum serzen yaklaşık bir haftadır iran lı ile oraya gidiyoruz. bir aksilik olmazsa yarın da maça gideceğiz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap