Guest ktm Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2008 limuzin... O kadar iyi yani bilgi için tşkler.
Guest pasolenk Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2008 limuzin... masa tenisi yorumları tarihinde bir çığır açtın;tebrik ediyorum
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2008 hyuk tahta olarak güzel bence. all tahtalara yakın. her lastikle oynanır. üzerine de tackiness chop takarsan rahat edersin.
deva sarjan Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2008 se hyuk joo ve ülkedaşlari atak-defansci dişiler young mi park ve kyung ah kim, diode ve (diode türevi) joo se hyuk tahta kullaniyorlar..hepsi de bekendlerinde topu tutan, süngerli uzun pütürlü, forhendlerindeyse tackifire drive ve hammond pro alfa gbi spinli,orta hizli 1.7,1.9mm lastikler kullaniyorlar..genellikle masadan uzak ve cok uzakta oynuyorlar...çok çok çok koshuyorlar..özellikle joo bekent kestikten sonra chok sık forhend kontra spin yapiyor...joo tahta,özellikle bu sistem oyun için..her iki tarafta da topu masa seviyesinin altında ve uzakta kesiyonguz..def'ten daa çok, tahta, hafif vurushlarda all-,all gibi olan,içi sert, 90 grmlik, geniş yüzeyli, all+,off - bi tahta...çok rahat spin yapılıyir...özellikle uzak mesafeden çok rahat spin yapılıyor... çoğunlukla, tackiness C veya C2 kullanan, klasik defansçı tabir edilip, daha az atak, kırk yılda bir kontraspin yapan oyuncular joo se hyuk'tan daha az atan tahtalar kullanıyorlar...
Guest ktm Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 se hyuk joo ve ülkedaşlari atak-defansci dişiler young mi park ve kyung ah kim, diode ve (diode türevi) joo se hyuk tahta kullaniyorlar..hepsi de bekendlerinde topu tutan, süngerli uzun pütürlü, forhendlerindeyse tackifire drive ve hammond pro alfa gbi spinli,orta hizli 1.7,1.9mm lastikler kullaniyorlar..genellikle masadan uzak ve cok uzakta oynuyorlar...çok çok çok koshuyorlar..özellikle joo bekent kestikten sonra chok sık forhend kontra spin yapiyor...joo tahta,özellikle bu sistem oyun için..her iki tarafta da topu masa seviyesinin altında ve uzakta kesiyonguz..def'ten daa çok, tahta, hafif vurushlarda all-,all gibi olan,içi sert, 90 grmlik, geniş yüzeyli, all+,off - bi tahta...çok rahat spin yapılıyir...özellikle uzak mesafeden çok rahat spin yapılıyor... çoğunlukla, tackiness C veya C2 kullanan, klasik defansçı tabir edilip, daha az atak, kırk yılda bir kontraspin yapan oyuncular joo se hyuk'tan daha az atan tahtalar kullanıyorlar... Bizim tahta limuzin ise ,joo se hyuk nedir..?İşin gerçeği Nittaku def 'i kıyaslarsan joo ile hangisi daha yavaş.. ktm
Bora Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 joo tahta bildiginiz grubba variant tarzı all tahta. diğerlerinden daha hızlı, belki de en hızlısı.
erenarik Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 valla Joo tahta şöyle bi tahta... 10 üzerinden değer verirsek bence... Hız 8 Kontrol 8 Hissiyat 7 Yani tam bir all+-.\
Guest ktm Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2008 valla Joo tahta şöyle bi tahta... 10 üzerinden değer verirsek bence... Hız 8 Kontrol 8 Hissiyat 7 Yani tam bir all+-.\ Yani bu tahta yeni jenerasyona göre def , eski jenerasyona göre bildiğimiz büyük kafalı atan bir tahta kısacası.Guruba tahtalardan farkı ne ki.? Modern Defance mı..!!!!!! KTM
Canberk Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 grubba tahtaları biraz daha yumusak daha esnek
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 nittaku shake def tahtası hakkında biraz ayrıntılı yorum yapabilir misiniz?
Guest ktm Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Tahta Butterfly Defence II Butterfly Matsushita Pro Special (Def olarak sunuluyor ama daha çok ALL + gibi) Butterfly Matsushita Pro A (Yeni Üretim) Nittaku Shake DEF Nittaku Vioncello Ben bu tahtalar üzerinde bilgilenmek istemiştim ama sadece joo se hyuk tahta bilgisi geldi.Birazda benim yoğunlaşmak istediğim tahtalar üzerinde değerli bilgilerinizi ve yorumlarınızı alabilsem daha iyi olmazmı..! Mümkünse bu tahtalardan bir veya bir kaçını kullandıysanız yorumlarınızı beklerim.. Sakın limuzin demeyin hala daha arabanın kapısını açmakla uğraşıyorum ,içine bir girsem sizlere nasıl kullanılacağını detaylı bir şekilde anlatacağım, ama bendeki anahtar uymadı heralde.. ktm
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap