Guest Fulya Oluşturma zamanı: 21 Temmuz, 2008 Oluşturma zamanı: 21 Temmuz, 2008 arkadaşlar merhaba, turnuvalarımız tüm hızla devam ediyor.c.tesi saat13 de haydarpaşa lisesi içindeki masa tenisi salonundayız. www.ivtta.net den ulaşım için bilgi sahibi olabilirsiniz. selamlar
Guest speedygonzales Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2008 yaz boyu maçlar olacakmı? maçları kaç masada yapıyrosunu? katılım kaç kişi oluyor? aydınlatırmısınız
Guest Fulya Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2008 yaz boyu maçlar olacakmı? maçları kaç masada yapıyrosunu? katılım kaç kişi oluyor? aydınlatırmısınız evet, yaz boyunca turnuvalarımız olacak. okmeydanı salonumuzda 8 masa da, haydarpaşa salonumuzda ise 4 masa da oynuyoruz.30-35 kişi arasında katılım oluyor. bu hafta c.tesi haydarpaşa da, önümüzdeki c.tesi ise okmeydanında,dönüşümlü olarak maçlar yapılacak..
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2008 turnuva sonucları ne oldu bilgilendirebilir misiniz... ben(emre adıgüzel) gerçi teselli grubuna kalmıştım ama merak ediyorum sonucları....iyi oynayan birçok kişi vardı... onlarla tanısmakgüzeldi özellikle ferit beyle tanıştığıma memnun oldum... bu benim haydarpaşa da katıldıgım ilk turnuva idi... inşallah diğerlerine de katılabiirim... turnuvayı düzenleyen kişilere çok tesekkür ederim...
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2008 turnuva sonucları ne oldu bilgilendirebilir misiniz... ben(emre adıgüzel) gerçi teselli grubuna kalmıştım ama merak ediyorum sonucları....iyi oynayan birçok kişi vardı... onlarla tanısmakgüzeldi özellikle ferit beyle tanıştığıma memnun oldum... bu benim haydarpaşa da katıldıgım ilk turnuva idi... inşallah diğerlerine de katılabiirim... turnuvayı düzenleyen kişilere çok tesekkür ederim... 1-Mehmet Yılık 2-Kenan Yenileyen 3-Alp Kamhi
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap