Canberk Oluşturma zamanı: 17 Temmuz, 2008 Oluşturma zamanı: 17 Temmuz, 2008 Bana gelen mesaj yogunlugu yüzünden bu konuyu açmak istedim Ümraniyedeki dost kimyaya telefon açtım daha ben karbon fiber almadım fiyatlarım sordum bendeki raket 3 parçaya böldürebilirsem eşit bir şekilde ozaman alıcam carbon cnc makinesi olan iyi bir marangoz arıyorum Carbon Fiber kumas kalınlığı 0.25mm 200gr(gramaj olarak çeşitleri varmıs en uygunu bu dediler fiyat ve kullanılacak yer açısından) metrekare si 35Euro+KDV(80 ytl) 200 gr agır gelir diyorsanız en hafifi 93 gr var 60Euro+KDVmetrekare Hybrid Kumas(karbon+kevlar) 210 gr 30Euro+KDV metrekaresi Fiberglass(cam elyafı) 163 gr 6Euro+KDV metrekaresi agırlıklar metrekaredeki agırlıklarıdır. raket toplam 1metrekare olmayacağı için carbon agrlık yapmaz sanırsam 1metre karedende 2 tane raket çıkabilir ayrıca sadece aramid kumas var onun fiyatını öğrenemedim onu önermediler zaten bir yer daha var oraya da telefon açıcam tekrar fiyat almak isteyen olursa http://www.dostkimya.com/tr/default.asp?ne...amp;Sub4CatID=0 bu ürünlere bakıcak fakat carboın fiberinde birsürü çeşidi varmıs gramaj bakımından Address : YUNUS EMRE MAH. YURT SOK. No : 14 YENIDOGAN - UMRANIYE ISTANBUL/TURKEY Tel : +90 216 429 09 99 Fax: +90 216 429 08 88 biraz reklam gibi oldu ama yardımcı olmaya calısıyorum:)
Pardus Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 Bana gelen mesaj yogunlugu yüzünden bu konuyu açmak istedimÜmraniyedeki dost kimyaya telefon açtım daha ben karbon fiber almadım fiyatlarım sordum bendeki raket 3 parçaya böldürebilirsem eşit bir şekilde ozaman alıcam carbon cnc makinesi olan iyi bir marangoz arıyorum Carbon Fiber kumas kalınlığı 0.25mm 200gr(gramaj olarak çeşitleri varmıs en uygunu bu dediler fiyat ve kullanılacak yer açısından) metrekare si 35Euro+KDV 200 gr agır gelir diyorsanız en hafifi 93 gr var 60Euro+KDVmetrekare Hybrid Kumas(karbon+kevlar) 210 gr 30Euro+KDV metrekaresi Fiberglass(cam elyafı) 163 gr 6Euro+KDV metrekaresi agırlıklar metrekaredeki agırlıklarıdır. raket toplam 1metrekare olmayacağı için carbon agrlık yapmaz sanırsam 1metre karedende 2 tane raket çıkabilir ayrıca sadece aramid kumas var onun fiyatını öğrenemedim onu önermediler zaten bir yer daha var oraya da telefon açıcam tekrar fiyat almak isteyen olursa http://www.dostkimya.com/tr/default.asp?ne...amp;Sub4CatID=0 bu ürünlere bakıcak fakat carboın fiberinde birsürü çeşidi varmıs gramaj bakımından Address : YUNUS EMRE MAH. YURT SOK. No : 14 YENIDOGAN - UMRANIYE ISTANBUL/TURKEY Tel : +90 216 429 09 99 Fax: +90 216 429 08 88 biraz reklam gibi oldu ama yardımcı olmaya calısıyorum:) Teşekkürler verdiğin bilgiler için,1 rakete 2 carbon koyarsak tahminim 12 raket çıkar oda fiyat ve ağırlık olarak pek bişey tutmaz.Tahtanı böldürmen biraz zor olabilir kolay gelsin selamlar
turushanovgu Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 denemeler için başarılar dilerim, ancak ucuz bir tahtayla başla, ziyan olmasın, daha sonra kaliteli tahtayla denersin
Guest josephsteel Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 çok pahalıymış bu karbon denen şey... : hangisi rakete en uygun gider..fiberglass ucuzmuş
Canberk Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 biraz öyle gibi ama bence deger hatta 2 tane yapıp 1.si beğenilirse 2.sini satabilirsiniz bile masa tenisi severlerin carbon merakı yüzünden:D
Baykarakaya Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 Merhabalar arkadaşlar. konuyla ilgilendiğim için belirtmek istiyorum. Eğer Karbon elyaf yada cam elyaf ihtiyacı olan olursa bende 93 gr/m2 olan birinci sınıf karbon var. Yukarda belirtilen fiyatlardan daha ucuza temin edebilirsiniz. Görüşmek üzere...
Pardus Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2008 Merhabalar arkadaşlar. konuyla ilgilendiğim için belirtmek istiyorum. Eğer Karbon elyaf yada cam elyaf ihtiyacı olan olursa bende 93 gr/m2 olan birinci sınıf karbon var. Yukarda belirtilen fiyatlardan daha ucuza temin edebilirsiniz. Görüşmek üzere... merhaba;birkaç ay sonra bana lazım olacak carbon fiber haberleşiriz. selamlar
turushanovgu Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2008 böyle ilgilenen arkadaşlar olursa ileride tahta fabrikası bile açarız valla sonuçta millet de bu şekilde başlıyor
Guest pianist Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2008 böyle ilgilenen arkadaşlar olursa ileride tahta fabrikası bile açarız valla sonuçta millet de bu şekilde başlıyor yakında pianist carbon u nitakkunun acustic le violin ine karşı rakip olarak piyasaya çıkartacağız
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap