Guest tolgayalcin Oluşturma zamanı: 17 Temmuz, 2008 Oluşturma zamanı: 17 Temmuz, 2008 arkadaşlar her nekadar oynamak icra etmek kendini en iyi geliştirme yöntemi olsada masatenisi iyi oyunları ve çekişmeli maçları izleyerekte gelişir.Bence izlediğimiz ve berşeyler kaptığımız videoları birbirimizle paylaşalım.Ben bu videodan çok şey kaptım ..değerli bir paylaşım olucak mutlaka izleyin teknik hız hırs hepsi bir arada..şimdiden iyi seyirler. http://www.vidivodo.com/133581/pinpon-maci
Guest pianist Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 arkadaşlar her nekadar oynamak icra etmek kendini en iyi geliştirme yöntemi olsada masatenisi iyi oyunları ve çekişmeli maçları izleyerekte gelişir.Bence izlediğimiz ve berşeyler kaptığımız videoları birbirimizle paylaşalım.Ben bu videodan çok şey kaptım ..değerli bir paylaşım olucak mutlaka izleyin teknik hız hırs hepsi bir arada..şimdiden iyi seyirler. http://www.vidivodo.com/133581/pinpon-maci : : : : :
cagan Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 işte aradığım video bana diyolardı oğlum bi video var bi defa izle oyununun gelişimine kendin şaşarsın diye : çok şey öğrenecek genç masa tenisçiler bu videodan çok ahanda yazdım buraya
Guest tolgayalcin Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 ben şahsen öğrendiklerimi uygulamak için sabırsızlanıyorum..cumartesi ups teyim..
erenarik Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 Adamın uçarak vurdugu forehand ..!!! yok böyle birşey
umur Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 bana böyle fh vuracak adam lazım:D
Guest hakkisarac Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2008 bana böyle fh vuracak adam lazım:D site için teşekkürler arkadaşlar saolun moralimiz bozuk olunca bakmak lazım insan en azından gülümsemeyi unutmamamıl degilmi:)))
Guest ktm Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2008 Bizim gençliğimizde böyle oynanıyordu ben hala böyle oynamaya devam ediyorum hala gençmi kaldım diye kendime sormuyorda değilim.. Hımmmm Hımm Hım Hık...! ktm
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap