Guest serkan80 Oluşturma zamanı: 16 Temmuz, 2008 Oluşturma zamanı: 16 Temmuz, 2008 Merhaba, 19 Temmuz'da memleketim Kastamonu-İnebolu'ya dinlenmeye gidiyorum. 15 gün boyunca orada olacağım. İnebolu'da oynayacak yer olduğunu pek sanmıyorum ama yenide bir sarayım dedim. Masatensi oynayan hemşehrilerim varsa tanışalım kaynaşalım.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 Merhaba,19 Temmuz'da memleketim Kastamonu-İnebolu'ya dinlenmeye gidiyorum. 15 gün boyunca orada olacağım. İnebolu'da oynayacak yer olduğunu pek sanmıyorum ama yenide bir sarayım dedim. Masatensi oynayan hemşehrilerim varsa tanışalım kaynaşalım. Serkan selam.İnebolu benimde fırsat buldukça 2 gün bile olsa sürekli gidip dinlendiğim güzel bir yer .Boyranaltında çay bahçelerinde oynayabilirsin.Açık hava güzel olur.Birde tam hatırlamıyorum ama öğretmenevinde masa olması lazım.Şimdi ne durumdadır bilmiyorum.Kısmetse bende 1 ay sonra falan bi hafta sonu gidicem bakalım.
Guest serkan80 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 Serkan selam.İnebolu benimde fırsat buldukça 2 gün bile olsa sürekli gidip dinlendiğim güzel bir yer .Boyranaltında çay bahçelerinde oynayabilirsin.Açık hava güzel olur.Birde tam hatırlamıyorum ama öğretmenevinde masa olması lazım.Şimdi ne durumdadır bilmiyorum.Kısmetse bende 1 ay sonra falan bi hafta sonu gidicem bakalım. Hocam geleceğiniz günü haber verirseniz eğer oradaysam sizinle tanışmak isterim.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 Tamam gidersem mesaj atarım.Hoşçakal.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap