Mustafa Altunok Oluşturma zamanı: 15 Temmuz, 2008 Oluşturma zamanı: 15 Temmuz, 2008 takip eden veya edebilen varmı bizim yıldız ve gençlerimiz neler yapıyorlar. 11 de başlamıştı. duymayanlara 2010 yıldız ve gençler istanbulda yapılacak.
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2008 haberim yok ama 2010 avrupa şampiyonasıdan haberim var.inşallah çok güzel bir organizasyon olur 2010'a kadar da herkes masa tenisinden memnun kalır.
AliGuller Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2008 ettu.org dan linki var. Takip edebilirsiniz. Ne yazık ki gençlerimiz grupta sonuncu oldular. Sıralama maçları da pek parlak değil. Yıldızlar grup 2.si çıktılar sonrasını bilmiyorum. Bayanlara hiç bakmadım.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 sevgili masatenisi severler büyük uğraşı sonucunda siteye ulaştım.isteyen burdan ulaşabilir. www.terni2008.org alabildiğim takım maç sonuçları: gençler; gruplarında sonuncu 4. oldular. ancak diğer grubun 1.si israil i yenerek tekrar ilk 16 ya girdiler.daha sonra yaptıkları maçlar sonucunda macaristana 3-0 , sırbistana 3-0 ve avusturyaya 3-1 yenilerek son maçta ukrayna yı 3-0 yenerek 15. oldular. yıldızlar; gruplarında litvanyayı 3-2, norveç i 3-2, ukraynayı 3-1 yenerek ve belerus a 3-2 yenilerek grup 2. oldular. ancak eleme grubundan çıkamayarak bosna ya 3-1 yenilerek ve son maçlrında finlandiyayı 3-0 yenerek 27.oldular. Bayan gençler; litvanya yı 3-1, irlandayı 3-0 yenerek ve portekize 3-2 yenilerek grubunda 2. oldular. onlarda yıldız erkekler gibi diğer maçlarını kaybederek portekize 3-2 yenilip ve son maçlarında avusturya yı 3-1 yenerek 27.oldular. yıldız bayanlar; gruplarında bütün maçlarını kaybederek 4.oldular. eleme grubundada çek lere 3-0 , ingiltere ye 3-2, ve ukrayna ya 3-2 kaybederek Avrupa 20.si oldular. bugün ara verilmiş yarın ferdilerde başarılar diliyorum.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 bizimkilere odaklandık şampiyonları unuttuk genç erkekler fransa 3 isveç 2 genç bayanlar almanya 3 ukrayna 0 yıldız erkekler fransa 3 ingiltere 1 yıldız bayanlar romanya 3 almanya 2
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap