Bluest Oluşturma zamanı: 8 Temmuz, 2008 Oluşturma zamanı: 8 Temmuz, 2008 5. Masatenisi.Org/Forum Turnuvası Detaylı Maç Sonuçları ve İstatistikleri Genel Maç Sonuçları http://www.ankaramasatenisi.org Detay Maç Sonuçları Detay Maç Sonuçları sayfalarına yüklenmiştir. Elimizde bulunan fotograflar web sayfasına yüklenmiş olmakla birlikte göndereceğiniz fotografları sisteme ekleyeceğim. (ozgurbaris.karaca@vakifbank.com.tr) Turnuvayı farklı zorluklarla aşıp gerçekleşmesini sağlayan Tufan'a, Organizasyonda önemli katkısı olan Gökhan Karadeniz'e, bize her türlü imkanı sunarak takdirimizi kazanan Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz'a, Maç Organizasyonunu gerçekleştiren İl Temsilcisi Kenan Asil Ağabey'e, Hakemlerimize, Altunay Spora ve bizlerin bu ortamda buluşmasını sağlayarak bu güzel turnuvaya vesile olan Ertan Patır'a teşekkürü bir borç bilirim.
cagan Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2008 ya bu nası iştir..ilk 32 deki maçların yüzde 90 ı 3-0 bitmiş nası ilk 32 bu anlamadım hiçmi çekişme olmaz
Bora Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2008 ya bu nası iştir..ilk 32 deki maçların yüzde 90 ı 3-0 bitmiş nası ilk 32 bu anlamadım hiçmi çekişme olmaz bir çoğu hükmen onların. çeşitli sebeplerden ötürü salondan erken ayrılanlar oldu. biz dahil =)
cagan Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2008 bir çoğu hükmen onların. çeşitli sebeplerden ötürü salondan erken ayrılanlar oldu. hımm öyleyse söylenecek bişey yok ama şaşırdım ilk görüşümde..orda tanıdığım bildiğim gayet iyi oyuncular var ne kadar rakipleri onlardan iyide olsa 3-0 yenilmezler dedim..sorun çözüldü..
Burak86 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2008 Orda yazılmışolan bazı maçlarda 3-2 vaya 3-1 bitti ama 3-0 olarak yazılmış oraya
Bluest Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2008 Orda yazılmışolan bazı maçlarda 3-2 vaya 3-1 bitti ama 3-0 olarak yazılmış oraya Hangi maçlar Burak :) maç sonuçlarını geç saatlere kadar yazarken hata olmuş olabilir ama hangileri?
Burak86 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2008 mesela benim furkanla maçım 3-2 bitti ama orda 3-0 yazıyor.Daha diğerlerine pek bakmadım ama birkaç tane daha hata var orda.
Bluest Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2008 mesela benim furkanla maçım 3-2 bitti ama orda 3-0 yazıyor.Daha diğerlerine pek bakmadım ama birkaç tane daha hata var orda. ok düzeldi
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap