Guest Hayrettin Oluşturma zamanı: 24 Haziran, 2008 Oluşturma zamanı: 24 Haziran, 2008 Arkadaşlar Hammond X lastiklerim var ama bu iki tahtadan hangisi ile kombinasyon yapacağıma karar veremiyorum yardımlarınızı bekliyorum...
Omer Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Bir iki gune kadar Oh Sang Eun tahtam gelecek, Korbel'in upgrade versiyonu diyorlar :) Deneyince yorumlarimi gonderirim sizlere...
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Bir iki gune kadar Oh Sang Eun tahtam gelecek, Korbel'in upgrade versiyonu diyorlar :) Deneyince yorumlarimi gonderirim sizlere... O zaman Oh Sang Eun'un kendisinin de upgrade etmesi lazım :)
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Elinizin rahat ettiği bir tahtayla orta-orta üstü hızlı bir lastikle ANTREMAN VE TEKNİK derim
Guest Hayrettin Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2008 Oh Seng Eun hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum Ömer Bey...
Recommended Posts