Guest ordeniz Oluşturma zamanı: 15 Haziran, 2008 Oluşturma zamanı: 15 Haziran, 2008 15 senedir Antalya'da yaşıyorum ve emlakçılık yapmaktayım
Guest ordeniz Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2008 hoşgeldiniz. teşekkür ediyorum hoş buldum :)
Fahri Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2008 Hoş geldiniz. Emlakçılık dışında masa tenisi oynuyor musunuz?
Guest ordeniz Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2008 eskiden oynuyordum :) 35 yaşına kadar şimdi seyrediyorum.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2008 eskiden oynuyordum :)35 yaşına kadar şimdi seyrediyorum. Bende türübündeydim ama aşağıya düştüm, iyikide düşmüşüm ,sporun katılımı daha zevkli seyretmekten sende benim gibi yap ve seyirden düş. Saygılarımla
Ertan Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2008 eskiden oynuyordum :)35 yaşına kadar şimdi seyrediyorum. Geçen sene kaybettiğimiz rahmetli Selçuk ağabeyimiz 45 yaşında masa tenisine başlayıp veteranlarda Türkiye şampiyonu olmuştu. Torunu yaşında gençlerle arkadaşlık edip daha da gençleşirdi. Bence de tekrar oynamaya başlayın.
Guest ordeniz Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Tabiki olunanabilir ama 50 yaşından sonra biraz dikkatli olmak gerekiyor vede çalışan biri olduğum içinde zaman çok az kalıyor
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap