Guest Yildiray Oluşturma zamanı: 6 Ekim, 2004 Oluşturma zamanı: 6 Ekim, 2004 Arkadaşlar okulumuzda kurduğumuz masa tenisi takımına görsel malzemeler lazım.Masa tenisi ile ilgili vcd vb. malzemeleri nereden bulabilirim.Ya da böyle cd ler varmı?Bilgilendirirseniz ve eğer varsa nasıl edinebileceğimi söylerseniz ben ve bir grup hevesli masa tenisi öğrencisini mutlu edersiniz.
Guest Yildiray Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2004 ankara'da aydınlıkevler inönü lisesi.Aynı zamanda öğretmenler olarak kendimizde takım kurduk fakat ne çalışma teknikleri ne de bu konularda bize yardımcı olabilecek birilerini tanıyoruz.geçen yıl kurumlar arası ikinci ligde oynadık.O biraz tecrübe oldu.
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2004 Valla arkadaşlar,cd banada lazm,yardımcı olursanız sevinirim,ücreti neyse veririz.Görüşmek üzere.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2004 ankara'da aydınlıkevler inönü lisesi.Aynı zamanda öğretmenler olarak kendimizde takım kurduk fakat ne çalışma teknikleri ne de bu konularda bize yardımcı olabilecek birilerini tanıyoruz.geçen yıl kurumlar arası ikinci ligde oynadık.O biraz tecrübe oldu. Ankara kuruluşlar arası lig toplantısında tanıştık galiba sizinle.
Saadettin Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2004 Merhaba Arkadaşlar, Başka bir sitede bir arkadaş 14 adet DVD çekimi (maç+antrenman+en ilginç sayılar) 53.000.000 TL'den satıyor. Sanırım dışarıdan orjinallerini getirtip kopyalattırarak satıyor. Ama ben aldım ve maçlar harika. Bu DVD'lerin 12 adedi ferdi ve takım dünya şampiyonası maçlarından oluşuyor. Bir tanesi antrenman ve vuruş teknikleri diğeride bilmem kaç senedir oynanan maçlardan ilginç görüntüler. DVD'si olan var ise tavsiye ederim. Çünkü orjinallerini alsanız $250'dan çok daha fazlaya patlayabilir. Sevgiler
Guest Yildiray Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2004 Ankara kuruluşlar arası lig toplantısında tanıştık galiba sizinle. benimle değil de bizim rehber hocamız Turgay beyle tanışmışsınız galiba.Geçen gün Dursun beyin salonuna gitmiştik orada bahsiniz geçmişti.bu yıl tanışabiliriz umarım.zamanınız varsa bizim okula bekleriz
Guest Yildiray Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2004 Merhaba Arkadaşlar,Başka bir sitede bir arkadaş 14 adet DVD çekimi (maç+antrenman+en ilginç sayılar) 53.000.000 TL'den satıyor. Sanırım dışarıdan orjinallerini getirtip kopyalattırarak satıyor. Ama ben aldım ve maçlar harika. Bu DVD'lerin 12 adedi ferdi ve takım dünya şampiyonası maçlarından oluşuyor. Bir tanesi antrenman ve vuruş teknikleri diğeride bilmem kaç senedir oynanan maçlardan ilginç görüntüler. DVD'si olan var ise tavsiye ederim. Çünkü orjinallerini alsanız $250'dan çok daha fazlaya patlayabilir. Sevgiler nereden bulabileceğimizi yazsaydınız iyi olurdu.site adı falan
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2004 O 14 adet dvd'yi biz masatenisi@yahoogroup.com dan aldık. Sanırım yahoo mail adresinizle gruba üye olursanız ordakilerle temasa geçip alabilirsiniz..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap