Guest p.pardus Oluşturma zamanı: 10 Haziran, 2008 Oluşturma zamanı: 10 Haziran, 2008 1-tibhar tahtama lastik almak istiyorum. sriver fx veya rapid soft arasında kaldım tavsiyesi olan var mı? 2-solüsyonsuz ve dayanıklı lastik tavsiyesi de istiyorum. teşekkürler.
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2008 Ben 1. soruya bi cevap vereceğim. Rapid soft, sriver fx ten daha yumuşak, bence biraz daha da spinli hızları aynı gibi... benim tercihim muhtemelen rapid soft olurdu...
Bora Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2008 rapidsoft ilk kullandıgım lastikti ve çok beğenmiştim. daha sonra sriver fx de kullandım ama rapid daha iyi geldi.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2008 ikisi arasında tercih yapacak olsam kesinlikle sriver fx derdim
Guray Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 rapid soft , sriver fx , yasaka mark V soft gibi aynı tür klasikleşmiş lastiklerden hangisini en ucuza bulursan onu al. farkları yoktur pek.
Recommended Posts