Guest siyak Oluşturma zamanı: 10 Haziran, 2008 Oluşturma zamanı: 10 Haziran, 2008 Masa tenisine ilgim,alakamın bu kadar fazla olmasına rağmen hala masa tenisi oynayabileceğim İYİ OYNAYAN bir arkadaşım yok Bazen diyorum gidicem tek başıma benimle masa tenisi oynar mısınız? iye teker teker sorucağım :) Neyse uzun lafın kısası,masa tenisine gelirim diyenler buyursunlar da maç yapalım :)
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2008 Masa tenisine ilgim,alakamın bu kadar fazla olmasına rağmen hala masa tenisi oynayabileceğim İYİ OYNAYAN bir arkadaşım yok Bazen diyorum gidicem tek başıma benimle masa tenisi oynar mısınız? iye teker teker sorucağım :) Neyse uzun lafın kısası,masa tenisine gelirim diyenler buyursunlar da maç yapalım :) senin oralarda oturan bir iki arkadaş tanıyorum onlarla iritibata geçebilirsin özel mesaj dan biri lokman bey d,ğer arkadaşın adını hatırlayamadım. ayrıca oynamak istiyorsan herkesin takıldığı salonlara senin gitmen lazım. avrupa yakasında olduğuna göre sana yakınlık mesafesine göre salonları yazıyorum. ups-okmeydanı-yasaka anadoluda: haydarpaşa-fenerbahçe-göztepe
Lokman Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2008 arkadaşım bu yazıyı sana yazan senden daha hasta masa tenisine yani ben bende senin gibiyim bulamadım sadece dün mustafa abiyle tanıştım mukemmeldi aynı denkte oynadık ikimizde iyi hoş yazmışsında ben seni nerde görecem ve nerde ben numaramı burakıyom istersen bulusur oynarız yer farkettmez ..05354147561.05458178169...iyi günler Mustafa Bey'in yukarıda bahsettiği gibi ben de Başakşehir'de oturuyorum. Bir kaç arkadaşla (Eray, Ahmet ve Mevlüt Beylerle) genelde salı ve perşembe akşamları bazen de uygun bir hafta sonu bir araya gelebiliyor ve İkitelli deki spor salonunda oynuyoruz. Fırsat bulursak UPS ya da Okmeydanı'na gitmeye çalışıyoruz. Pek fırsat bulamadığımızı eklemeliyim bu arada. İyi ve ilgili arkadaşlarla Başakşehir'de seve seve oynarız.
uataman Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2008 merhaba; 1989-1990 yıllarında kars bölgede kısa bir süre 1992-1997 yıllarında manisada bölgede ve okulda oynadım. Seneler sonra birazda spor yapma ihtiyacından :) tekrar başlayayım istiyorum. Halkalı soyak olympiakentte oturuyorum. Sizin içinde uygunsa size katılmak isterim. Muhakkak ki elimiz bozulmuştur ancak biraz antremandan sonra orta seviye bir partner olurum sanırım. Selamlar... Uğur ATAMAN
Lokman Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2008 selamlar bende ne iyi ne kötüyüm halkalı fazla uzak sayılmaz ama haftada en az iki üç defa buluşup antreman yapmamız lazım valla iyi olur ben buna okey diyorum hafta içi ben akşam 18 den son ra herzamna musaitim hafta sonu sadece pazar çalışıyom 24 saat işte pazar bana ters geliyor ondan bilmiyom sen ne zaman musait olursun bende çapada oturuyom yolun düştüğü bir günde ararsın beni tnışırız numaramı bırakıyom sana hadi eyvalla 05354147561 Bu durumda ilgilenen arkadaşları 17/06/2008 Salı Akşamı 19:30 gibi Başakşehir'de (ikitelli spor kompleksinde) masa tenisine bekliyoruz. Görüşmek üzere.
Guest Hayrettin Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2008 Başakşehir İBB ye Eray Pişkin diye biri geliyormu siyak ??
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2008 siyak bu cumartesi saat 19 da ordayım inşallah bahane bulma bu sefer oynayacaz senle ilk başta yazmışsın kimse yok şimdi ben varım artık ve teklifte ediyorum şart cumartesideğil hafta içide olur ama sen bi saat yada tarih söylemen lazımki günler denk olsun bu aralar ups çok takılıyom tabi orda üst düzey oyuncularla oynuyoruz maleysef çok eksiğim var ama sık sık gitmeyi düşünüyorum oraya fırsat buldukça ve öyle olacak inşallah cumartesi turnuva var katılacam ilk deneyimim olacak neyse eyvalla sana siyak senin tenise olan bağlılığın yeter gerisi önemli değil zaten
Guest icebergg Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2010 merhaba; 1989-1990 yıllarında kars bölgede kısa bir süre 1992-1997 yıllarında manisada bölgede ve okulda oynadım. Seneler sonra birazda spor yapma ihtiyacından :) tekrar başlayayım istiyorum. Halkalı soyak olympiakentte oturuyorum. Sizin içinde uygunsa size katılmak isterim. Muhakkak ki elimiz bozulmuştur ancak biraz antremandan sonra orta seviye bir partner olurum sanırım. Selamlar... Uğur ATAMAN Güneşlide oturuyorum. Organizaston yaparsanız katılırım.
serhat35 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2011 Merhaba; Konunun üzerinden uzunca süre geçmiş.. Başakşehir' e taşındım. Eli düzgün ve düzenli oynayan bir grup var ise tanışmak isterim.. Selamlar..
onurzaim Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2011 Bayrampaşa salonu artık her gün açık. İstediğiniz zaman partnerinizi çağırıp oynayabilirsiniz.
erdoğdu Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2011 siyak eğer hala oralardaysan bu hafta sonu başakşehirde bir maç yapabiliriz, saat bildirmen yeterli.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap