Guest suufi Oluşturma zamanı: 26 Mayıs, 2008 Oluşturma zamanı: 26 Mayıs, 2008 arkadaşlar açıkhavada (bahçede) oynamak üzere bir masa alsam. rüzgar, ..vs çok etkiler mi? dışarda oynayan ve tecrübesi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. evimiz bahçeli ve içerde masa için yer yok. ancak iyi havalarda dışarda oynayabilirim.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2008 Açık havada elbette oynayabilirsin ancak masayı rüzgar almayacak bir yere koyman gerekiyor.En ufak bir esinti bile olsa oyunu etkiler.Bu arada masanında dış mekana uygun olması gerekli.Daha uzun ömürlü olur.Birde güneş faktörünü unutmamak lazım.Oynarken güneş gözünü etkileyebilir ve topu görmen zorlaşır.
Çoppır Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2008 Masa başından ayrılmamak kaydıyla oynanabilir sanıyorum ama ciddi olarak etkileyen çok parametre olduğu için zor gözüküyor.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2008 Konu dışı gibi olacak ama ortaokulda Bursa DSİ'de açık hava masalarında oynardık. Bırakın rüzgarı, güneşi, masalar betondandı, fileler de metalden. Fileye takmak, net gibi şeyler yoktu, zira top mermi gibi sekiyordu :gulumse:
Guest suufi Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2008 arkadaşlar zaten oynamadığımız zamanlar katlayıp üstü kapalı, korunaklı bir yere kaldırırız. ve alacağım masa hepsiburda.com'da altis everest modeli. tavsiye eder misiniz???
miva Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2008 arkadaşlar zaten oynamadığımız zamanlar katlayıp üstü kapalı, korunaklı bir yere kaldırırız. ve alacağım masa hepsiburda.com'da altis everest modeli. tavsiye eder misiniz??? arkadaşım aldı altis masasından profösyonel değil tabiki ama iyi yani açık havada hiç tavsiye etmem bende oynamıştım, az rüzgar bile etkiliyor ..
lobianco Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2008 Bahsi geçen sitede ürüne baktım, paketten file çıkmıyormuş, farketmemişseniz bilginiz olsun. İş görür pratik bir file de ortalama 40-50 ytl. Hesaba katmayı unutmayın. Ayrıca indoor masa bu model. Açık hava şartlarına dayanıklı değil demek oluyor bu, elbette kullanmadan konuşmak çok doğru değil ama, adı indoor. Bir de masa iki ayrı parçadan oluştuğu için çok düz bir zemin olmadığında problem olabiliyor.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2008 Bende bir Butterfly top var artık defolu mudur nedir diğer toplara hatta kendinin aynına göre bile ağır kalıyor. Hafif rüzgarda test ettim top hiç etkilenmedi garip walla
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap