gökhanbayraktar Oluşturma zamanı: 12 Mayıs, 2008 Oluşturma zamanı: 12 Mayıs, 2008 merhaba arkadaşlar, 2 gün önce oğlum dünyaya geldi. bugün hastaneden eve getirdim. sevincimi de forumdaki arkadaşlarımla paylaşayım dedim. iyi günler... PS: hakan abi, ekrem, cüneyt, cenk abi. bir süre antremanlara uzak kalacağım. :)
Guest Tanju Cansever Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Ooo, baba gözünaydın:) Bebek Okan'a hoşgeldin diyoruz..Oğlunu kucağına alıp doya doya seversin artık ama masatenisini ihmal etme bak! Allah analı babalı büyütsün Gökhancım. Görüşmek üzere...
mmustafa Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Sevgili gökhan; Allah, analı babalı büyütsün. Allah şansını bahtını açık etsin.. İnşallah İyi bir masa tenisci olur diyorum:) Sevgiler,
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 merhaba tanju abi ve mustafa bey, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. kısa bir süre masa tenisine ara vereceğim mecburen. ilgimi ufaklığa yoğunlaştırayım. en büyük dileğim iyi bir masa tenisçi olması. Allah sağlık verirse oğluma ve bana, en geç 5-6 yaşlarında masa tenisine başlamasını istiyorum. :) ben ufakken işi bilen insanlardan öğrenemedim ama acısını oğlumla çıkarmayı planlıyorum.
Bora Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 en büyük dileğim iyi bir masa tenisçi olması. Allah sağlık verirse oğluma ve bana, en geç 5-6 yaşlarında masa tenisine başlamasını istiyorum. :) ben ufakken işi bilen insanlardan öğrenemedim ama acısını oğlumla çıkarmayı planlıyorum. Öncelikle tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza :) sanırım büyük bir çoğunlugumuz, belki de hepimiz, bu dediklerinizi uygulamak istiyoruz. umarım hepimiz bu amacımıza ulaşırız.
Guest cemil Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Gökhan arkadaşım ALLAH analı babalı büyütsün gözünaydın bu arada çok ertelemeden okan yeğenimin raketini hazırla yok dersen amcaları alacak diye onada kabülüm:)en güzel duyguyu tatmışsın ALLAH her şeyi gönlüne göre versin tüm hayatında başarılar okan yeğenimi öp
Ertan Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.
lobianco Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 İyi ezberleyelim bu ismi, kısa zamanda listelerin üstlerinde görmeye başlarız. ;) Allah sağlıklı, huzurlu, güzel ömürler versin.
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Tebrikler. Analı, babalı, uzun ve iyi bir ömür geçirir inşallah.
buyukdogu Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Allah analı babalı büyütsün, büyüdüğünde de vatanına milletine faydalı olmasını sağlasın, damatlılığını da görürüz inşaallah : Sağlıkla, huzurla yaşasın. Darısı tüm evlat isteyenlerin başına. Amin
Guest ktm Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 İyi ve güzel günleri olsun,sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürsün.Bizim adımızada burnuna bir öpücük kondurmayı unutma. Sağlıklı, iyi günlere. KTM
ice_stream Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 merhaba arkadaşlar, 2 gün önce oğlum dünyaya geldi. bugün hastaneden eve getirdim. sevincimi de forumdaki arkadaşlarımla paylaşayım dedim. iyi günler... PS: hakan abi, ekrem, cüneyt, cenk abi. bir süre antremanlara uzak kalacağım. :) hayırlı olsun abi... Allah sağlık sıhhat versin...
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar
berko Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar merhaba gokhan, Ben de cok tebrik ediyorum. Umarim mutlu, saglikli guzel bir yasami olur... Darisi basimiza artik :) selamlar...
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 merhaba gokhan,Ben de cok tebrik ediyorum. Umarim mutlu, saglikli guzel bir yasami olur... Darisi basimiza artik :) selamlar... merhaba önder abi, teşekkür ederim. darısı olmayan yada 2. 3.yü isteyen herkesin başına
turushanovgu Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 gökhancım, Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün, foruma ilerleyen dönemde resim eklersin inşallah
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 sağol abi. eklerim tabi amcaları görsün :)
Guest Murti Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 sağol abi. eklerim tabi amcaları görsün :) abi yengeyi ve sizi yurekten kutluyorum ALLAH INSALLAH ANALI BBALI BUYUTSUN bende istiyorum en kisa zamanda
Saadettin Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Öncelikle hem size hemde devletimize hayırlı bir evlat olur inşallah. Allah sevdiklerini ve sevenlerini başından eksik etmesin...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Tebrik ediyorum.Allah analı babalı büyütsün.Hayatı boyunca yolu ve şansı hep açık olsun...
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 murti ve sadettin abi iyi dilekleriniz için teşekkür ederim darısı başına diyelim murti o zaman :)
Ozcan Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Kardeş gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Ben buluşmalarımıza oğlumu da getireceğim, bir iki seneye kalmaz sen de getirmeye başlarsın artık :)
Matematik Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 her baba oğlunun kendisinden iyi olmasını istermiş. demek ki Okan daha iyi bir masa tenisçi olacak :gulumse: Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Kardeş gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün.Ben buluşmalarımıza oğlumu da getireceğim, bir iki seneye kalmaz sen de getirmeye başlarsın artık :) sağol özcan abi, getir tabi oğlunu ki masa tenisi sevgisi aşılayasın ufak yaşta. benimkini de Allah sağlık verirse 3-4 sene sonra getiririz :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap