Tufan Yalcin Oluşturma zamanı: 7 Mayıs, 2008 Oluşturma zamanı: 7 Mayıs, 2008 Federasyon başkanımız geçirdiği trafik kazası sonucu birsüre kaldığı hastahaneden taburcu edildi.Sağlık durumu iyi ve evinde dinleniyor.Kendisine acil şifalar diliyorum.
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Büyük geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Tursarx Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Geçmiş olsun diyorum ve allahtan acil şifalar diliyorum.
ice_stream Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Federasyon başkanımız geçirdiği trafik kazası sonucu birsüre kaldığı hastahaneden taburcu edildi.Sağlık durumu iyi ve evinde dinleniyor.Kendisine acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun. eli alçıya alınmış diye duymuştum ne derece doğru. inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Geçmiş olsun. eli alçıya alınmış diye duymuştum ne derece doğru. inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur. bende senden duymuştum geçmiş olsun inş çok büyük bi durum yoktur
mmustafa Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Geçmiş olsun.. Allah şifalar versin.
AliFuat Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Sayın Fedarasyon başkanımıza geçmiş olsun , umarım kısa sürede iyileşir.
Bora Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 üniler şamp. için marmaris e doğru giderken marmaris yolu üzerinde otobüsümüzün önünde bir kaza olmuştu. narenciye yüklü kamyonla şahin burun buruna çarpışmıştı. şahin den geriye kalanları(!) görseniz içiniz burkulurdu. o yolda çok kaza oluyormuş. çok dikkatli olmak lazım.
lobianco Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Hitap pek uymadı ama olsun, böyle bir değişik geçmiş olsun mesajı koyayım ek olarak. TIKLAYIN
Guest hakkisarac Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 Geçmiş olsun ALLAH acil Şifalar versin selamlar
Guest Kemal Balim Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 sn federasyon başkanıma acil şifalr dilerim bende kaburgalarında kırık olduğunu duymuştum!!!!
Melekber Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 Geçmiş olsun dileklerimle...TRAFİKTE DİKKATLİ OLALIM LÜTFEN
gazanfer yavuz Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 Geçmiş olsun.ALLAH acil şifalar versin.
Guest mkusbaz Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2008 geçmiş olsun acil şifalar dileriz.
Guest Freud Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2008 Büyük geçmiş olsun önce yahya abi şimdi oktay abi.Trafik canavarı masatenisçilere yaklaşma artık.Bu arada oktay abinin son durumuu bien varsa ve de yazarsa sevinirim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap