Guest Cem01 Oluşturma zamanı: 5 Mayıs, 2008 Oluşturma zamanı: 5 Mayıs, 2008 Orta seviye bir oyuncuyum, teknik bilgim çok az belkide çok oynarken kendimi geliştirebileceğim arkadaşlar arıyorum, hayal parkta oynayabiliriz, yada sizin istediğiniz bir yer olursa orasıda olur. Msn Cem_McCoy@hotmail.com lütfen ekleyim ya da email gönderin. Ben size ulaşırım her türlü.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2008 Orta seviye bir oyuncuyum, teknik bilgim çok az belkide çok oynarken kendimi geliştirebileceğim arkadaşlar arıyorum, hayal parkta oynayabiliriz, yada sizin istediğiniz bir yer olursa orasıda olur.Msn Cem_McCoy@hotmail.com lütfen ekleyim ya da email gönderin. Ben size ulaşırım her türlü. adana tribün altında gençliğe ait spor salonu var, oraya giderek sporcu bulabilirsin
Guest cordoba_00 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 adana tribün altında gençliğe ait spor salonu var, oraya giderek sporcu bulabilirsin arkadaşlar bende orta sewiyeli 1 oyuncuyum.sürekli oynuyorum.kendime göre partner arıyorum cordoba_00@hotmail.com oynamak isteyen msn adresimi eklesin.18 yaşındayım
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 Adana'da en az 20 tane benim bildiğim orta-üst seviye oyuncu bulunuyor.. Çukurova Üniversitesinde Lütfullah Aksungur sporsalonundan içeri gir sağa dön ilk kapıdan gir (o: Bizim çocuklar garanti ordadır: Taci,Ufuk,Sülo,Musti,Tuncay,belki Olcay,Kenan ve daha bir çok arkadaşımız,kardeşimiz var..
Tenisci Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2021 Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2021 Adana baraj yolu duygu cafe pasajında(muhtarlar sitesi) ikinci katta masa tenisi ve bilardo salonu var. Raketleri ve topları gayet iyi durumda. Masasıda güzel yeni açılmış mekan
Tenisci Gönderim Zamanı: 13 Nisan, 2025 Gönderim Zamanı: 13 Nisan, 2025 Adana baraj yolu duygu cafe pasajında(muhtarlar sitesi) zemin katta masa tenisi ve bilardo salonu var.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap