Hakan KIRIK Oluşturma zamanı: 30 Nisan, 2008 Oluşturma zamanı: 30 Nisan, 2008 Merhaba, ben Donic su bazlı yapıştırıcı 'Vario Clean' kullanıyorum. Fakat lastiği söktükten sonra (2-3 hafta sonra mesela) lastikte düzgün ince bir film tabakası kalıyor. Bu tabakayı çıkartmak oldukça zor oluyor. Lastiği tekrar yapıştırmadan önce bunu çıkarsam mı yoksa kalsa sorun olur mu? Bilgisi olan veya aynı olayı yaşayan var mı?
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2008 Merhaba, ben Donic su bazlı yapıştırıcı 'Vario Clean' kullanıyorum. Fakat lastiği söktükten sonra (2-3 hafta sonra mesela) lastikte düzgün ince bir film tabakası kalıyor. Bu tabakayı çıkartmak oldukça zor oluyor. Lastiği tekrar yapıştırmadan önce bunu çıkarsam mı yoksa kalsa sorun olur mu? Bilgisi olan veya aynı olayı yaşayan var mı? Bu yapıştırıcılar tak kullan, bir daha da mecbur kalmadıkça sökme mantığıyla yapılıyor sanırım. Ne kadar sıklıkla sök-tak yaptığınıza göre bir süre sonra o tabaka kalınlaşacak. Tuner/solüsyon kullanmadığınızı varsayarak performansta bir kaybınız olmaz ama bir süre sonra lastik ağırlaşacak.
Canberk Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2008 diğer solüsyonları temizlemek için toluen yada tiner gibi madde kullanıyorlar acaba su bazlılarıda bir miktar suyla temizleyebilirmiyiz bnm lastiklerdede biraz birikti
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 diğer solüsyonları temizlemek için toluen yada tiner gibi madde kullanıyorlar acaba su bazlılarıda bir miktar suyla temizleyebilirmiyiz bnm lastiklerdede biraz birikti Ben birikmiş yapıştırıcıyı yumuşatmak için Tibhar Clean Tuning Extra kullanıyorum. 1 kat sürünce yapışkanlar yumuşuyor ve normal birikmiş solüsyonu soyar gibi (hatta daha rahat) soyabiliyorum. Suyla denedim, bir etkisi yok.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap