Guest berkhan Oluşturma zamanı: 3 Ağustos, 2006 Oluşturma zamanı: 3 Ağustos, 2006 e mail attım ama cvp gelmedi senden engin berkhan@elektroser.com e mail atarsan oynarız bide hangi düzeyde oynuyorsun
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2006 selam, mesajınızı sitede gördüm, izmire yeni geldim ve masa tenisi oynayacak bir yer arıyorum özellikle balçova ve narlıdere tarafı. ben subayım ve gerekirse askeriyede de oynayabiliriz. raketim carbon primorac lastikler bryce fx ve tackyfire special. cebim:05322759930 iş tel:2383300-4100 mail: orhunkuran@hotmail.com
Misafir Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2006 e mail attım ama cvp gelmedi senden enginberkhan@elektroser.com e mail atarsan oynarız bide hangi düzeyde oynuyorsun Cevap gelmemesi normal çünkü foruma en son 02.02.2005 tarihinde girmiş
Serden Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2006 evet baya eskiden acilmis bir baslik bu. yinede gelecekte bulusmak dilegiyle.
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2006 YA BEN AĞRIDAYIM:)AMA BENDE PARTNER ARIYOMM.YOK AMA YOK.AĞRIDA BENDEN BAŞKA TENİS OYNAYAN YOK HERHALDE.AĞRI GENÇLİK SPOR KULÜBÜDE TURNUVA DÜZENLEMİYO.BEN KİMSESİZ KALDIM YANİ:)
Guest sezgin Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2006 arkadaşlar haftasonları masa tenisi oynayacak birilerini arıyorum kartalda oturuyorum orta seviyede olduğumu sanıyorum kadıköyde de olabilir cevap yazarsanız bikaç kişi olursa düzenli turnuvalar yapmış oluruz cevap bekliyorum
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2006 BENDE KARTAL DA OTURUYORUM. FAKAT KARTALDA İYİ MASASI OLAN BİR SALON BİLMİYORUM.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap