Guest Yusuf Aydin Oluşturma zamanı: 23 Ağustos, 2004 Oluşturma zamanı: 23 Ağustos, 2004 arkadaşlar atina olimpiyatlarına türkiyeden giden masa tenisçiler var mıydı?Varsa neler yaptılar biliyor musunuz?Pekin olimpiyatlarına kimler gidecek belli mi?ya da nasıl belli oluyor?Türkiye'de derece mi yapmak lazım yoksa direk katılım oluyor mu?çok soru sordum kusura bakmayın ama bunları çok merak ediyorum.cevaplayan olursa sevinirim.
Guest Kamikaze23 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 Türkiye'den olimpiyatları bırak pro tour turnuvalarına katılan bile yok. Olimpayatlara katılabilmek için olimpiyatlardan önce bir çok turnuva düzenlendi. Ama bu turnuvalara katılabilmek içinde dünya sıralamasındaki yer önemli. Pekin olimpiyatlarına katılanlar da 2008 haziranında filan belli olur. Umarım şu Avrupa Yıldızlar Şampiyonu Peng Fei Yiang kendini ziyan etmez ve o olimpiyatlara katılır.
Guest Yusuf Aydin Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2004 üniversiteler arası turnuvalarda başarı gösterenlerin olimpiyat eleme maçlarına katılma şansı oluyor mu?olimpiyatlara katılmak için illaki uluslararası turnuvalara mı katılmak lazım?biraz geç cevap yazıyorum.her zaman internete giremiyorum.
Guest Ercins Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2004 bana kalırsa kendini gösterebimek çok önemli ilçeler arası yapılan turnuvalar sonunda seçilecek olan kişiler içinden yine en iyileri seçilir herhalde
Guest Yusuf Aydin Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2004 arkadaşlar olimpiyatlara katılım hakkında farklı bir konuya geçmek istiyorum.olimpiyatlarda ve sıralamalarda büyük bir çoğunluğu Çin ve Koreli masa tenisçiler oluşturuyor.özellikle Çinli oyuncular.masa tenisinin bu ülkelerde bu kadar gelişmesinin nedeni ne olabilir?Bu ülkelerden kaç kişi katılıyor bu turnuvalara ve olimpiyatlara?Türkiye olimpiyatlara katılım hakkında büyük bir çalışma içerisine gireceğini belirtiyor.Acaba bu masa tenisine nasıl yansıyacak?ne dersiniz belkide içimizden birkaç kişi pekin olimpiyatlarında başarı sağlıyacak.
Guest Social Distortion Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2004 Bencede Türkiyenin turnuvalara katılması için biraz daha yol sarfetmesi lazım.İnşallah gelecekte sporcularımızı TV de izleriz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap