Guest CaNnNn Oluşturma zamanı: 19 Nisan, 2008 Oluşturma zamanı: 19 Nisan, 2008 Chila nın backhand i pütür mü?? bilen varsa şimdiden teşekkürler
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2008 Chila nın backhand i pütür mü?? bilen varsa şimdiden teşekkürler Bildiğim kadarıyla değil maçını izlediğimde düz lastik kullanıyordu
TURAN Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2008 pütür mü değil mi bilmiyorum ama, çok deli kesiyor, Ma lin le yaptığı bir maçı izledim, maçı ma lin kazandı ama, bir çok sayıda chila'nın spin varyasyonları nedeniyle rezil de oldu diyebilirim,
Bora Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2008 tibhar speedy-spin kullanıyormuş. keşke ben de tuned versiyonu yerine bunu alsaydım.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2008 tibhar speedy-spin kullanıyormuş. keşke ben de tuned versiyonu yerine bunu alsaydım. E zaten seninkinin de "tuned" hali kalmamıştır zaten.
Bora Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2008 E zaten seninkinin de "tuned" hali kalmamıştır zaten. sadece ilk gün tuned idi :) 2. gün lastik kendiliğinden tahtadan ayrılmış ve küçülmüş haldeydi.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap