Guest husman Oluşturma zamanı: 17 Nisan, 2008 Oluşturma zamanı: 17 Nisan, 2008 istanbul findikzade de oturuyorum ve oynamak için partner arıyorum.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2008 istanbul findikzade de oturuyorum ve oynamak için partner arıyorum. sana en yakın seyitnizam tramvay durağında ups spor salonu var salı perşembe cumartesi günleri kendine partner bulabilirsin. işyerin levent taraflarında ise şişli terakki spor salonunda hafta sonları yasaka spor salonu na gidebilirsin. orada özel derslerde verilmektedir.
Guest husman Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2008 hafta sonu ups ye gitmeyi düşünüyorum zaten. tek sorun. sadece cumartesi, günleri gidebilirim çünkü sadece saat 21 e kadar açık. üniversite ve işten dolayı zamanım da kısıtlı. işyeri gayrettepede şişliye çok uzak sayılmaz. oranın saatlerini söyleyebilirmisiniz.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 hafta sonu ups ye gitmeyi düşünüyorum zaten. tek sorun. sadece cumartesi, günleri gidebilirim çünkü sadece saat 21 e kadar açık. üniversite ve işten dolayı zamanım da kısıtlı. işyeri gayrettepede şişliye çok uzak sayılmaz. oranın saatlerini söyleyebilirmisiniz. ups zaten cumartesi açık -yasaka cumartesi pazar, okmeydanı(cemal kamacı bitişiği ito spor salonu) her akşam ve cumartesi pazar açıktır.
Guest CasTex Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 Ben senle oynardım ama moralini bozmak istemem
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2008 merhabalar bende çapada oturuyorum bir gün forumu açarsan benimle irtibat kura bilirsin bol bol oynarız valla iyi olur hem birb irimize yakınız inşallah uyggunda oluruz....05354147561
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2008 Şu UPS Spor salonuna bir türlü gidemedim aylardır gitmeye çalışıyorum programımı bir türlü uyduramadım
cagan Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2008 UPS, yaz aylarında Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri açık olacaktır. Cumartesi günleri Nurullah hoca bizzat orada bulunamayabilir bilginize. ongun abi bi yanlışlık olmasın..perşembe olmıcakmı o günlerden biri
cagan Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2008 Hayır yanlışlık yok. Salı, çarşamba, cumartesi. hayır salon dünde açıktı ondan söyledim..kötü oldu ya zaten yorgunluktan geberiyoruz 2 gün ardarda o tempo çekilirmi beah
Guray Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2008 hayır salon dünde açıktı ondan söyledim..kötü oldu ya zaten yorgunluktan geberiyoruz 2 gün ardarda o tempo çekilirmi beah finaller bitemedi gitti bi gelemedim salona. özledim çok antreman yapmayı , salon ortamını :/
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap