Guest KUTAHAN44 Oluşturma zamanı: 14 Nisan, 2008 Oluşturma zamanı: 14 Nisan, 2008 benim iyi spin-kötübackhand.
Canberk Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2008 kısacası iyi forehand iyi backhand birde ne işinize yarayacak acaba bunlar forumdaki herkesle maç mı yapmayı düşünüyorsunuz?
gursel Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2008 iyi forehand iyi backhand katılıyorum...
Matematik Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2008 ben diğer seçeneğini işaretledim. bende biraz iyi bachand, iyi forhand fakat forhand savunma zayıf,iyi sayılacak derecede forhand spin, normal backhand savunma. işte böyle bişey. tabi bu çevremdekilere karşı. form buluşmasında bunlar, kötü bh, kötü fh, kötü spin, kötü blok olcak herhalde : saygılar
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2008 ben diğer seçeneğini işaretledim. bende biraz iyi bachand, iyi forhand fakat forhand savunma zayıf,iyi sayılacak derecede forhand spin, normal backhand savunma. işte böyle bişey. tabi bu çevremdekilere karşı. form buluşmasında bunlar, kötü bh, kötü fh, kötü spin, kötü blok olcak herhalde : saygılar bendede böyle bişey sen gel forum buluşmasına bende olcam beni yenersin :gulumse:
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2008 bi türlü fh ile bh i dengeleyemedim birini geliştirdikçe diğeri köreliyo eskiden yaptığım fh smashları yapamayınca çok moralim bozuluyor
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2008 bi türlü fh ile bh i dengeleyemedim birini geliştirdikçe diğeri köreliyo eskiden yaptığım fh smashları yapamayınca çok moralim bozuluyor masa tenisine ilk başladığım zamanlar bende öyle anlar yaşamıştım birine ağırlık verip diğerini bırakmayın derim fh.ve bh birleştirerek kombinasyon şutlar yapmanız oyuna hakim olmanızı sağlayacaktır.
Guest KUTAHAN44 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2008 Tanju Cansever arkadaşım, profil belirtmek zorunda değilim ayrıca buranın genelinin vuruş yönlerini öğrenmek istedim.genelin.
Matematik Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2008 bendede böyle bişey sen gel forum buluşmasına bende olcam beni yenersin :gulumse: estağfirullah. hem sizin çevrenizdekiler benim çevremdekilerden iyiyse o zaman siz beni yenersiniz. : form buluşmasını dört gözle bekliyorum. çok güzel olacak. bir sürü kişiyle tanışacağız.saygılar
Guest KUTAHAN44 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2008 sizede saygılar Matematik.Forum buluşmalarına gelmem zor yoğunum biraz :)
Guest Xtremetawsan Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Diğeri seçtim, çünkü seçeneklerde yoktu, bh ve forehand ikiside iyidir, bh ile fast spin yapmasamda sert şutlar ve topspinler rahatlıkla yapabiliyorum, bunlara artı çok sevmesemde orta/ustu forehand ve bh kesme de yapabilirim.
Omer Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2008 Iyi forehand, bence tabi, ve kotu backhand.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap