Guest mehmet65 Oluşturma zamanı: 5 Nisan, 2008 Oluşturma zamanı: 5 Nisan, 2008 Benim lastikler kenarlarından kalkmaya başladı. Yapıştırıcı alacam. Hangi yapıştırıcıyı önerirsiniz? Sık kullanmıyorum. Daha doğrusu ilk yapıştırıcı olacak. Lastiği tamamen kaldırıp tekrar yapıştırmak daha mı iyi olur? Yoksa kalkan yerleri yapıştırmam yeterli mi? Teşekkürler
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2008 selamlar. tibhar butterfly gibi kalite yapıştıcılar kullanabilirsin kardeş birde lastiği tamamen söküp yapıştırırsan daha sağlıklı olur.Burda sitede ki arkadaşlarla yardımcı olur sana yapıştırcı konusunda onlardan temin edebilirsin., Selamlar...
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2008 Marka önemli değil. Lastiği tamamen kaldır tahtaya ve lastiğe yapıştırıcı sür 5 dkaik bekle ve yapıştır. tsubasa nın dediği gibi yap kardeşim . Ama yinede etkisi farkediyor ya yapıştıcının öyle değilmi.
Guest mehmet65 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2008 Teşekkürler. Lastiğim de eskimeye başladı zaten. Yeni lastik düşünebilirim. Konu dışına çıkıyorum ama Dipper ve Dipper II ye göre G666 nasıldır? FH Dipper, BH Dipper II kullanıyorum. Tahta 929 bomb.
Guest mehmet65 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2008 Yani Dipper a göre daha hızlı daha spinli ama kontrolü daha kötü. Sizce bomb 729 tahtayla nasıl olur?
Guest msa Gönderim Zamanı: 13 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Nisan, 2008 Peki hangisi daha hızlı? Tepkileri nasıl? Ben de lastik alabilirim.
Recommended Posts