Guest Stiga Oluşturma zamanı: 4 Nisan, 2008 Oluşturma zamanı: 4 Nisan, 2008 Çorlu Aşkım Cafe de ya da farklı mekan da masa tenisi oynayan var mı
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2008 Çerkezköy'de oturuyorum fakat kısmet olmadı bir türlü Çorlu'daki yerlere gitmek. PingPong diye bir yer olması lazım. Çorlu Aşkım Cafe'yi bilmiyorum fakat Cafe, bilardo salonu, vs.. gibi yerler deyince bir adım uzak durmakta fayda var. Masa tenisi şevkinizi kırar. Benden söylemesi
Guest Stiga Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2008 http://www.masatenisi.org/forums/index.php?showtopic=3381 turnuvada 3 takım çıkartabilen ÇORLU lular Çorlu da nerede masa tenisi oynar
Guest FaGe Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2008 Bende Çerkezköy'de oturuyorum Seref abi Çerkezköy'de oynanıcak bir yer arıyorum.Biliyorsan yazarmısın.HFZ And lisesinde okuyorum okul takımındayım okulda haftada 1 gün antreman oluyor fakat yetersiz diye düşünüyorum canım sıkılıyor bu konuda yardımcı ol lütfen
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2008 Özel mesaj attım. Bir kontrol et istersen
Guest mahmut yiğit Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Çorlu Aşkım Cafe de ya da farklı mekan da masa tenisi oynayan var mı
Guest mahmut yiğit Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 benim bildiğim tek yer Aşkım kafe,ben genelde uğruyorum.Haberleşirsek oynarız.Tel.0543 432 74 85
Guest Stiga Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 benim bildiğim tek yer Aşkım kafe,ben genelde uğruyorum.Haberleşirsek oynarız. tel. kaydettim. kısmetse oynarız sağlıcakla
Guest Stiga Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2008 yaa daha turnuvalara katılacak kadar iyi oynamayorum fakat. kendimi gelişticeğm bir yer varsa iyi olur. nerdensiniz Çorlu Tekirdağ ? Çorlu da askım cafe tam bir rezalet burayı gören herhalde bir daha masa tenisi oynamaz bazı okulların salonlarında oynayan gruplar varmış ama henüz karşılaşamadık
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2008 şeref abi istanbul yakın çorluya hemen yanı başımızda yani yolun düşmezmi istanbula burda çokm oyuncuyla karşılaşırsın çeşit çeşit oyun stilleri olan kaliteli oyuncular var inşallah yolun düşer haberleşiriz iyi günler size
Guest Stiga Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2008 şeref abi istanbul yakın çorluya hemen yanı başımızda yani yolun düşmezmi istanbula burda çokm oyuncuyla karşılaşırsın çeşit çeşit oyun stilleri olan kaliteli oyuncular var inşallah yolun düşer haberleşiriz iyi günler size arkadaş bu oyuncular nerelerde oynar Çorlu da bilgi verirmisin :gulumse:
Guest Stiga Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2008 1 (bir) milyonluk Çorlu da ne oynanacak yer ne de Adam var ilginç .
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 Oynayacak yer burda da var denemez ama asıl önemlisi oynayacak adam. Burada 4-5 kişi var ancak her zaman bulabileceğiniz İsmet abi ve ben varım. Kendisi Çorlu'da ikamet etmekle beraber Çerkezköy spor salonunda çalışıyor. BURASI ÇERKEZKÖY :
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 nerdensiniz Çorlu Tekirdağ ? Çorlu da askım cafe tam bir rezalet burayı gören herhalde bir daha masa tenisi oynamaz bazı okulların salonlarında oynayan gruplar varmış ama henüz karşılaşamadık Çerkezköy'de oturuyorum fakat kısmet olmadı bir türlü Çorlu'daki yerlere gitmek.PingPong diye bir yer olması lazım. Çorlu Aşkım Cafe'yi bilmiyorum fakat Cafe, bilardo salonu, vs.. gibi yerler deyince bir adım uzak durmakta fayda var. Masa tenisi şevkinizi kırar. Benden söylemesi Demişim zamanında... :B:
Guest Stiga Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2008 her zaman bulabileceğiniz İsmet abi ve ben varım.Kendisi Çorlu'da ikamet etmekle beraber . : ismet abi benim adaşım selamlarımı iletirmisin.... kendisi çorlu da ikamet ediyorsa burada başka grup ve mekanlardan haberi vardır belki selamlar
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2008 Çorluda mekan olmayışından o da şikayetçi. Stiga selam söyledi mi diyim? :
Guest Stiga Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2008 Stiga selam söyledi mi diyim? : : Çerkezköy Çorlu ya çok uzak değil. Çerkezköy de oynadığınız yeri tarif edebilirmisin .
tades1981 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2008 arkadaşlar bende çorluda oturuyorum.fakat dediğiniz gibi aşkım kafeden başka birye sanırım yok oynayacak.. cok dar ve havasız bir ortam.. lüleburgazda bile kulubu olan masatenisinin çorluda hiçbir öncü ssüyok.. bende ama törce işyerinde oynuyorum...geliştirmek istiyorum acıkcası... arada uğruyorum ama oynayacağım kimseyi bulamıyorum.. oynamak isteyen arkadaşlarla tanışsak hoş olur aslında ... selametle....
Guest leonersen Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2008 arkadaşlar ben çorluluyum aşkım cafenin masa tenisiyle hiç ilgisi yok sakın kimse gtmesin zafer koleji mehmet akif ersoy anadolu lisesi bide kız meslek lisesnde masalar war ama hergeleni oynatırlar mı bilmiom bi şansınızı deneyin isterseniz belki yeni açılan çorlu lisesindede vardr
Guest Stiga Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2008 arkadaşlar ben çorluluyum aşkım cafenin masa tenisiyle hiç ilgisi yok sakın kimse gtmesin zafer koleji mehmet akif ersoy anadolu lisesi bide kız meslek lisesnde masalar war ama hergeleni oynatırlar mı bilmiom bi şansınızı deneyin isterseniz belki yeni açılan çorlu lisesindede vardr siz masa tenisi oynuyormusunuz Çorlu da ?
eray Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2014 6 yil aradan sonra okuyorum bende magdurum :-) cerkezkoy de oturuyorum nerede masatenisi oynanir bilmiyorum hala birileri takip ediyorsa lutfen yardimci olsun
eray Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2014 corlu ve cerkezkoy civarinda masatenisi oynayanlarla iletisime gecmek istiyoruz sawert1644@gmail.com
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2014 Bildiğim kadarıyla Salı-Perşembe-Cumartesi Eski Devlet hastanesinin orada Çorlu Spor Salonunda antrenör eşliğinde masatenisi çalışmaları var. Bilginize.. 0541 720 58 20 den iletişime geçebilirsin.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap