Burakins Oluşturma zamanı: 28 Mart, 2008 Oluşturma zamanı: 28 Mart, 2008 2 sene önce haftada 1 veya 2 gün gidip oynadığım Keçiörendeki Büyükşehir belediyesinin salonu hakkında detaylı bilgisi olan, hangi günler saat kaçta açıldığını bilen var mı acaba ...
Eroll Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2008 Senin gittiğin zamanlar orada dursun hoca vardı. Dursun hoca oradan ayrıldı şimdi.Orası yine faaliyette bildiğim kadarıyla ama çalışma günleri ve saatleri eskiye nazaran oldukça azaldı herhalde.Enson orada deniz hoca takımı çalıştırıyordu.
gultekin Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2008 arkadaşlar abdullah tümer hocamız haftanın dört günü hafta içi orada saat 3 den sonra hafta sonlarıda maçlar olmadıkça açık ama herkes katılacak diye bi şe yok sadece klüp üyeleri ve alt yapı sporcuları çalışıyo orası klüp dernek değil genede gelen herkese yardım etmeye çalışıyorlar saygılar
Burakins Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2008 arkadaşlar abdullah tümer hocamız haftanın dört günü hafta içi orada saat 3 den sonra hafta sonlarıda maçlar olmadıkça açık ama herkes katılacak diye bi şe yok sadece klüp üyeleri ve alt yapı sporcuları çalışıyo orası klüp dernek değil genede gelen herkese yardım etmeye çalışıyorlar saygılar Dün Abdullah bey ile konuşma fırsatı buldum, hazirana kadar ben yokum dedi.Bülent bey hafta sonları açacakmış...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap