Guest CagdasUste Oluşturma zamanı: 26 Temmuz, 2004 Oluşturma zamanı: 26 Temmuz, 2004 arkadaşlar sırf merak tan soruyorum dünyanın en pahalı ekipmanları hangileri? isim ve fiyat olarak yazarsanız sevinirim
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 www.ping-pong.com sitesinde bulduğum kadarıyla en pahalı lastik dr.neubauer'in super block ve the wall $54.95 en pahalı tahta butterfly'ın sardius carbon $131.53,en pahalı masa stiga'nın supreme $1000,en pahalı net stiga'nın premium vm blue$63.11,topu anlayamadım!
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 dr.neubauer'in lastikleri daha pahalı www.butterflyonline.com adresinden öğrendiğim kadarıyla cofferlait $135 öne geçti masa'da da $1500 butterfly'ın centrefold 25 sky rollaway öne geçti net olarak butterfly'ın europa net set $75 öne geçti araştırmalarımı hızla devam ettiriyorum
Guest Dadanagast Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 selam cagdas.. violin diye bir tahta var.. hic duydun mu? canin nasil cekiyorsa ondan kattirip violin damgasini da eklettirince fiyati ikiye falan katlaniyor.. bir de re-impact tahtalar var..:)) ... fiyatlari sardiusdan daha fazla bu tahtalarin.. kullananlar huuuuuuu!!! :)))))
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 violin diye bir tahta var.. hic duydun mu? canin nasil cekiyorsa ondan kattirip violin damgasini da eklettirince fiyati ikiye falan katlaniyor.. bir de re-impact tahtalar var..:)) nasıl yani biraz daha açarmısın?
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Çağdaş Gergelyyyyy....Bildiğim kadar pahalı ama değer
Guest Genocider Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Dada abi, Çağdaş uzun süreden beri forumları takip etmiyor.. Anlayamadı dediğini... Çağdaş eski konulara bak bakalım özellikle İzmir buluşmasına orda Violin vs re-impact ile ilgili bişiler bulabilecek misin ? :D
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Yusuf sen Gergely Carbon tahtayı denedin.Haksızmıyım sence?
Guest Genocider Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Abi walla bence çok iyi tadıda güzel lezzetli... Ama 7-8 Ağustos'ta inşallah re-impact ile violin'in de tadına bakıcaz.. O zaman senin Gergely'nin pabucunu dama atar mıyım bilmiyorum : Tufan abi sen hiç denedin mi re-impact ile violin ? ? ?
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 tufan abi sen galiba butterfly ile gergely hakkında sözleşme imzaladın
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 tufan abi sen galiba butterfly ile gergely hakkında sözleşme imzaladın Türkiye Sponsoruyum.İlla açıklatacaksın bunu. :B:
Guest Genocider Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Bana da bir tane Gergely ve 2 adet Bryce yollarsan Ege Bölgesi bayiliği yapabilirim : :
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Şort t-shirt'te istermisin.Şimdi Ping gibi davranacağım ama bu işler bedeva olmaz.
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 valla bana butterfly şortundan bul bedavaya yaparım
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 valla bana butterfly şortundan bul bedavaya yaparım Zaten sen ilk gördüğünden beri tavsın şortuma.Nazar değecek valla .
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 ben ciddiyim bana aynısından bul alıyım
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Benden haber bekle o zaman.
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 tahmini fiyatı nedir?
Guest Arsun Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 Spintech tahtalar da pahali, fiyatlari modeline gore degisiyor, merak edenler Spintech'in resmi web sitesi'ne bakabilirler. Lastik olarak yeni cikan Carbo serisi (Stiga), yine Stiga Magna, Butterfly Bryce, Bryce FX, Yasaka v-stage hatirladigim kadariyla digerlerine gore daha pahalilar. Bir de yine Spintech'ten Dynasty Platinum var, o da pahali...
Guest Kadir TURNALI Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 Yaa en pahalı ekipmanı mı merak ediyorsunuz. Cevabı çok kolay PingPongMan'in satmayı düşündüğü ikinci el ekipmanların fiyatlarını sorsanıza Sizin yazdığınız 150$ - 200$ gibi fiyatlar izmir de deneme kira ücreti olarak karşınıza çıkarsa şaşmayın
Guest Arno Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2004 Çağdaş herşey para mı? :) :)
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2004 para değilse nedir ali!
Guest AhmetMete86 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2004 çağdaş zannerdersem stıga konkav var benim bildiğim ama gerçekten değecek bir raket kardeş
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2004 paran yoksa en ucuz fiyatlar bile dünyanın en pahalı ekipmanı hale gelebilir.
Guest Dadanagast Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2004 paran coksa (da) (??) dunyanin en ucuz raketleri cok pahali olabilir (gelebilir)..:gulumse: bu dusunceden yola cikaraktan; en pahali raket; masa tenisine verdigin gonulle cebindeki kuruslar arasindaki dogru orantidir..:)))
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap