Guest Genocider Oluşturma zamanı: 25 Temmuz, 2004 Oluşturma zamanı: 25 Temmuz, 2004 Şu ana kadar gördüğüm en gerçekçi 2 tane masa tenis oyunu.. Topa falso bile verebiliyorsunuz.. 1. oyunda Çin rakibi seçtiğinizde karşı rakete dikkat edin.. 1. oyunda şu ana kadar set kazanamadım.. 2. oyunda daha yeni bakıyorum.. Çok zevkli... http://www.spele.nl/sport71.htm Edit: 2. oyunda 3 rakibi de yendim.. Ayrıca 2. oyun daha yeni sanırım 11'lik setler var çünkü.. Ama 1. oyun benim daha hoşuma gitti.. Çünkü rakip bazen atak yapıyor.. Bazen top açıyor ben vuruyorum daha zevkli
Guest Dadanagast Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 oyunla(rla) oynamaya calistim ama web sayfasi izin vermiyor.. .dir file geliyor ekrana, ac diyorsun sonrasinda da program bulunamadi diyor.. ne yani bu oyunu ben oynayamayacak miyim simdi? :
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Bendede aynı sorun var.Açamadım bi türlü.
Guest Genocider Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Evt yazdıklarını okuyunca farkettim.. Bazen açılıyor bazen açılmıyor..İlginç. anlayamadım..
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Bazen açılıyor bazen açılmıyor..İlginç. anlayamadım.. Madem böyle bir oyun attın ortaya oynamazsak çatlarız .Bu yüzden çabuk anla ve bize bildir.
Guest Dadanagast Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 evet geno catlariz.. elini cabuk tut lutfen.
Guest Genocider Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Cafede bazı makinelerde çalışıyor bazılarında ise çalışmıyor.. Kafayı kırarım ben bunla şimdi :) :) :)
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Kafayı kırarım ben bunla şimdi :) :) :) Nedenini bulmadan kafanı kırma sakın
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 benimkide açmadı sayfayı tıklıyorum tam açılcağı sırada programı aç ya da kaydet birşey çıkıyor aç diyorum yüklüyor sonra aç dediğim zaman açacak program bulamıyor
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 benimkide açmadı sayfayı tıklıyorum tam açılcağı sırada programı aç ya da kaydet birşey çıkıyor aç diyorum yüklüyor sonra aç dediğim zaman açacak program bulamıyor Sorun orda zaten Çağdaş.Bakalım Yusuf çözebilecekmi?
Guest Genocider Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Sorun tarafımdan çözülmüştür.... : : http://sdc.shockwave.com/shockwave/download/download.cgi? Bu linkten install now diyorsunuz ve 4 MB olan download başlıyor indirme işlemi bittikten sonra kendiliğinden kurma işlemi başlıyor ve kurulum sonunda ad soyad ve mail adresi istiyor ki gerçekleri yazmak zorunda değilsiniz.. "asdasdad" ve mail adresine de asadfgf@sdfsdf.com gibi birşeyler sallayabildikten sonra kurulum işlemi bitmiş oluyor artık en üstte ilk mesajımda verdiğim linklerden oyunu oynayabilirsiniz : Geno the problem solver cider.... Yusuf the problem çözücü Belek..
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Bana çok güvenli gelmedi.Dada sen bi dene istersen.Sonucu bildirde ona göre davranayım.Çok ayrıntılı valla.
Guest Genocider Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Tufan abi o kadar çözüm ürettim... Beğenmiyorsun ayıp valla
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Tufan abi o kadar çözüm ürettim... Beğenmiyorsun ayıp valla Yusufcum eline, beynine sağlık.Benimki üşengeçlik işte.Kusuruma bakma.
Guest Genocider Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 Başka oynayan yok mu ? ? Dada abi denedin mi ? ?
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 başardımmmmmmmmm ama yenemiyorum
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 sclager ile yenmek çok kolay ama matsuitaya 0 a karşı yenildim çalışmalarım devam ediyor
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 arkadaşlar bilgisayarım doubleclick diye birşey tarafından saldırıya uğradı dikkatli olun
Guest Genocider Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2004 Oyunla ilgili olduğunu sanmıyorum Çağdaş, Doubleclick'in... Ama sen yinede www.download.com adresinden Adaware ve Spybot programlarını indir ve taramalarını yap
Guest Dincer Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2004 meraba, ben de asagidaki linkten oynadim masatenisi (özlemişim oynamayı cidden). isterseniz sizde bi deneyin sevgiler http://www.dideminay.com/masatenisi.swf
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2004 geno 1.oyunda da 2. oyunda da herkesi yendim :B:
Guest Yasin çakmakçı Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2004 dincer teşekkürler çok zevkliydi sağol oyuna bayıldım harika
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2004 alın size bir oyun daha http://www.ultimatearcade.com/sports/games/tabletennis.html
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2004 arkadaşlar açılan pencerelere çok dikkat edin
Guest Social Distortion Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2004 Oyunlar harika ya!!!Hepsini yendim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap