Saadettin Oluşturma zamanı: 25 Mart, 2008 Oluşturma zamanı: 25 Mart, 2008 999 Andro Armstrong Avalox Banda Butterfly Cornilleau Darker Dawei Donic Double Fish DHS Dr. Neubauer Friendship Gewo Globe Hallmark Joola Juic Kettler Killerspin LKT Milky Way Nittaku Palio Schildkröt Stag Stiga Tibhar TSP Xiom Yasaka Aklıma gelen bilindik markaları yazdım ama hangi firma hangi ürünü satıyor bilemiyorum. Firmadan kastım; ülkemizde bu firmanın mümessili olan ve sattığı ürüne fatura kesebilecek firmalardan bahsediyorum. Bazılarıyla birçoğumuz haşır neşiriz ama birçoğumuzda bu yazdıklarımdan hangi firmanın mangi markaya ait yetkili mümessil olduğunu bilmiyor. Bu sebeple yazdığım markaları satan firmaları (başka ekleyeceğimiz varmı bilmiyorum) yanyana getirerek ve iletişim adreslerinide yanına ekleyerek bir şablon oluştururuz. Linkler bölümünde birçok adres var ama marka bazında ayırırsak herkes istediği ürünü kimden alabileceğini bilir...
buyukdogu Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2008 Aklıma gelen diğerleri Bomb Carrefour Champion Donier Giant Dragon Goldway İmperial Kokutaku Komann Lion Meteor Mizuno Nimatsu Peace Prasidha Rucanor Sanwei Spintech Sunflex Sword Toni Hold TT Master Yashima
buyukdogu Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2008 Selamlar Bildiklerim www.masatenisim.com Avalox, TSP www.fast-spin.com Andro,Hallmark,Dr.Neubauer,Joola,Tibhar,Stiga,Friendship 729,Lkt,Stag, DHS www.hazerspor.com Donic, Nittaku www.detasport.com Stiga, Banda www.ilknurspor.com Butterfly, Donic, Yinhe, www.spinspor.com Butterfly, Tibhar www.yasaka-tr.com Yasaka www.yinheturk.com Yinhe veya Milky Way yada Galaxy www.dragondo.com (Altınayspor-Ankara) Butterfly, Mizuno
Canberk Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2008 http://www.demasspor.com/urunlerimiz.asp?K...isi+Malzemeleri cornilleau
Burak86 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2008 Valla kaç senedir masa tenisi oynuyorum bu kadar marka olduğunu hiç bilmiyordum
turushanovgu Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2008 Valla kaç senedir masa tenisi oynuyorum bu kadar marka olduğunu hiç bilmiyordum sevgili burak, ittf'nin lastik onay kısmını incelersen daha neler var neler toplam 86 farklı firmanın ürettiği lastikler var. belki bazıları üretimden çekilmiştir ama yine de çok fazlası duruyor. lastik firmaları
Bora Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2008 www.dragondo.com (Altınayspor-Ankara) Butterfly, Mizuno boks malzemesi dışında bişiye rastlamadım
buyukdogu Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2008 boks malzemesi dışında bişiye rastlamadım İnternet sitesinde malzeme satışına henüz başlanmadılar ama Ulustaki mağazada bty tahta,lastik,top ve yapıştırıcı ve aksesuarları satılıyor.
masa tenisi manyağı Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2008 benim okuldaki antrönörümde stiga yı Türkiyeye getiren detasporta bağlı detasportun Kadıköyde yeri var.Hatta forumda bunun gibi bir konuda stigayı üretenlere bi baktım aha benim hocanın adı numarası!
Guest arda kocaman Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2008 bu yer ulusta nerede
Guest arda kocaman Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2008 stagı www.stag.googlepages.com/ dan girebilirsiniz
monostatik Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2008 arkadaslar ozellıkle btfly urunlerınde ucuz bı sıtede ben vereyım.. http://turkmasatenisi.com/ btfly joola donıc tsp nittaku avalox yasaka yınhe markaları mevcut...... sıteden bıkac carpıcı fıyat vereyım srıver 40 ytl bryce fx 55 ytl
Guest Ramazan Aktaş Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2009 Giant Dragon lastik satan bir yer var mı?
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2009 arkadaslar ozellıkle btfly urunlerınde ucuz bı sıtede ben vereyım..http://turkmasatenisi.com/ btfly joola donıc tsp nittaku avalox yasaka yınhe markaları mevcut...... sıteden bıkac carpıcı fıyat vereyım srıver 40 ytl bryce fx 55 ytl linke tıkladığımda farklı bir sayfa açılıyor sanırım...
Cahit Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2009 onayspordaki fiyatlar güncel değil diyorlardı,eski forum yazılarında bulabilirsiniz
birol Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2009 onayspordaki fiyatlar güncel değil diyorlardı,eski forum yazılarında bulabilirsiniz Onaysporun dükkanında fareler cirit atıyor :)))) Geçenlerde uğradım yan dükkandaki adam onayspor un 3 aydan beri kapalı olduğunu söyledi.İlgilenenlere duyurulur ...
Guest onayspor Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 Birol Bey selamlar, Ben Onayspor un sahibi Onur GERMEYANOĞLU Askerde olduğum içn uzun süreden beri dükkanla ilgilenemedim doğrudur. Şu anda haftanın 5-6 günü yerimizde bulunmaktayız. Ayrıca daha iyi hizmet verebilmek amacıyla www.onayspor.com ( eski www.turkmasatenisi.com )u yeniden yapılandırıyoruz. En azından dükkanımıza geldiğiniz içi teşekkür ederiz. Uygun zamanınızda sizleri tekrar bekleriz. Saygılar Onayspor
safababa Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 friendship bomb nerede satılıyor?
Bora Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 friendship bomb nerede satılıyor? masatenisi.com ve spinspor'da uzun bir süre satıştaydı fakat şuan stoklarında yokmuş. aşağıdaki siteler dışında yurtdışında satan site yok gibi.. (ikisi de amerikada bulunan mağazalardır) http://www.megaspin....pid=fr-729-bomb http://zeropong.com/...t=&bestseller=Y
eko-krem Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Türkiye'den alacaksan www.max-limit.com da var. 36-37 tl olması lazım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap