PingPongMan Oluşturma zamanı: 22 Temmuz, 2004 Oluşturma zamanı: 22 Temmuz, 2004 Sayın Arkadaşlar, İstanbul-Ankara seferini yapan trenin Pamukova dolaylarında bugün akşam raydan çıkması sonucu gerçekleşmiş elim kazayı biraz önce derin bir acıyla öğrenmiş bulunuyorum. Kazada hayatını kaybeden çok sayıda vatandaşımız için Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır dilerim. Allah kimseye böyle acılar vermesin...
Guest SLaUgHTeR Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2004 Olacağı belli olan çok aı bir kaza. Türkiye şartlarında hızlı tren sistemine geçilmesi yanlıştı. Ölendere Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve yaralılara acil şifalar dilerim. umarım artık gerekli yerlerin aklı başına gelmiştir. hepimizin başı sağolsun... umarım birdaha böyle bir acı yaşamayız...
Misafir Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2004 japonyada adamlar 400-500 km ile giden hızlı trenler yapıyorlar kaza olmuyor türkiyede 120 ile giden tren yapıyorlar makinist 140'a çıkıyor ve sonuç... :
Misafir Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2004 vafaat edenlerin ailelerine Allah sabır versin.. geçmiş olsun..
Guest Dadanagast Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 japonyada adamlar 400-500 km ile giden hızlı trenler yapıyorlar kaza olmuyor türkiyede 120 ile giden tren yapıyorlar makinist 140'a çıkıyor ve sonuç... gercekten neden makinistin hiz arzusundan mi kaynaklaniyor?.... aslinda 120 ile gitseydi olmayacak miydi?? kac kisi hayatini kaybetti kazada?
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 gercekten neden makinistin hiz arzusundan mi kaynaklaniyor?.... aslinda 120 ile gitseydi olmayacak miydi?? Çeşitli yorumlar var ancak incelemeler devam ediyor.Bu arada hızın 132 km.olduğu söyleniyor.Normalde 80 km. hızla gitmesi gerekiyor.Bildiğim kadarı ile 36 kişi öldü.
Guest Dadanagast Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 80'le gitmesi gerekirken 132 ile mi gidiyormus yani??? nedir bu cahillik allah askina!!!!! 36 tane aile yikilmis durumdadir simdi; yazik valla.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 36 tane aile yikilmis durumdadir simdi; yazik valla. Daha sen televizyondaki görüntüleri izlememişsindir herhalde
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 arkadaşlar bir taneyi atlatmadan bir kaza daha oldu tren bir minübise çarptı
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 arkadaşlar bir taneyi atlatmadan bir kaza daha oldu tren bir minübise çarptı Haklısın.Zannederim 18 kişiden 14 kişi vefat etti değil mi?Çoğuda bildiğim kadarıyla genç ve çocuk yolcular.
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 ben bugün ehliyet kursuna başladım! hoca sürücü hatalarıyla ilgili bir kazalar anlattı,durum içler acısı
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 hoca sürücü hatalarıyla ilgili bir kazalar anlattı,durum içler acısı Hocanın anlattıklarından ziyade araba kullanacaksan ilk önce mantığınla hareket etmeni tavsiye ederim.Tren yoluna bariyerleri kırıp geçecek kadar aptal olamazsın değilmi?
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 tabiki olmam çünkü kurs bitiminde ileri seviye sürüş tekniklerini öğreneceğim
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 bir bakmışsınız ben ralli de yarışıyorum
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2004 arkadaşlar bu kaçıncı yahu bir tren kazası daha 2 ntren bir birine girdi şu an 4 ölü 43 yaralı varmış.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap