Psychospin Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2010 Maalesef fiyatlarınız çok pahalı, Tanju Bey in 5.5 tl ye işi halletiği düşünüldüğünde, arkadaşlar herkese merhabalar , hammaddeler.com adlı siteden yazıyorum. Kİmya-gıda ürünlerinin satışını yapmaktayız.Parafinin satışını da yapıyoruz ayrıca teknik bilgi de veriyoruz http://www.masatenisi.org/forums/index.php?showtopic=6563&st=0&gopid=66302entry66302 bu link mağaza sayfamızın linkidir.Buradan ürünlerimizi deyatlı bir şekilde inceleyebilirsiniz. hammaddeler.com kimya teknikeri/teknik satış Pınar AKALAN
Psychospin Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2010 Tanju Bey, bu maddeyi lastiklerde kalan su bazlı yapıştırıcıyı daha kolay çıkarmak içinde kullanabilirmiyiz acaba quote name='Tanju Cansever' timestamp='1205453617' post='29767'] Kesinlikle al Emre. Bir kez sürmek ve ertesi gün yapıştırmak bile yetiyor diyebilirim. Dikkatli sürersen sağa sola bulaşmaz, zaten lastik bombe yapana kadar parafin emilmiş oluyor ve kenarlara akmıyor. Ayda bir defa parafin işlemine tabi tutsak lastiğin ömrü boyunca 5-6 kat kullanmış oluyoruz ve yapıştırıcı ihtiyacımız da azalıyor. Ne güzel bişey valla. Kokusuz ve zararsız olması da cabası..
Fuat16 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2012 parafin lastiğin hızını ve hissini inanılmaz derecede artırıyor ancak yağı fazla kaçırırsanız lastik yalan olur doğru düzgün spin atmaz malesef bir gerçek de var ki parafin lastiğin ömrünü kısaltır ve de parafin sürülmüş lastiği ikinci el piyasasında zor satarsınız parafin sürmektense malzemelerinizdeki kombinasyonu kendi oyun stilinize göre oluşturmak daha mantıklı geliyor bana çünkü denedim ve pişmanım
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2012 Fuat bey haklı, parafini ne zaman denersin: 2.el piyasasında bile satılmayacak durumdaki bir lastik ile kısa bir macera yaşamak istiyorsan...... 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap