Guest cilasun Oluşturma zamanı: 8 Mart, 2008 Oluşturma zamanı: 8 Mart, 2008 Arkadaşlar , vakti zamanında bilen bilir , Ataköy'de Bakırköy Spor Vakfı tesislerinde bir adet masa tenisi masası vardı basketbol oynanan binada, mekan çok temiz ferah harikaydı...Fakat gel gelelim bu masa kırıldı bişeyler oldu kaldırdırlar sonunda, koskoca vakıf tesislerinde bir tane masa tenisi masası yok yani şu an... Acaba dediğim gibi Bakırköy civarında, ya da yarım saatlik mesafede falan, böyle temiz nezih bir ortamın olduğu, açıla açıla çakışlar yapabileceğimiz geniş bir alana sahip iç açıcı masa tenisi oynanabilecek yerler var mı bildiğiniz? Biliyorum çok nazlı oyucuyum, öyle her ortamı beğenmiyorum falan ama, işte hani bi ihtimal belki bileniniz vardır böyle bir yer, yardımcı olursa sevinirim.. Not: Konuyu doğru yere mi yanlış yere mi açtım tam emin değilim, kusura bakmayın bi yanlışlık varsa..
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2008 bakırköy e yarım saat mesafede Avrupa yakasının( hatta istanbul un ) en geniş spor salonu okmeydanı cemal kamacı bitişiği ito lisesi spor salonu. akşam 5 ten sonra açılıyor. istediğin kadar açılabilirsin. hatta salonun bir kısmını boydan boya sana tahsis edebilirler. memnun kalacağınızdan eminim bir akşam uğra da gör.
Guest icebergg Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2010 Bende Ataköydeyim. Organizasyon yaparsanız katılırım.
swan Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 valla bakırköye yarım saat mesafede değil o salon ama neyse en azından olması olmamasından iyidir. bköy civarında sadece bilardo salonlarının bazılarında masa tenisi var onlar da hem pahalı hem de masalar kötü. kazlıçeşme tren istasyonunun hemen yakınında zeytinburnu belediyesinin bir salonu var ora da seçeneklere eklensin (masalar kötü salon dar o ayrı konu)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap