Guest emrebirinci Oluşturma zamanı: 6 Mart, 2008 Oluşturma zamanı: 6 Mart, 2008 Arkadaşlar hem kontrolü üst seviyede hemde hızı iyi olsun istediğim bir tahta araştırıyordum...Sonunda stiga optimum sync tahtayı buldum ... Sizce nasıl bir tahta acaba...
turushanovgu Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2008 Arkadaşlar hem kontrolü üst seviyede hemde hızı iyi olsun istediğim bir tahta araştırıyordum...Sonunda stiga optimum sync tahtayı buldum ... Sizce nasıl bir tahta acaba... emre o tahtayı gökhan kullanıyor bir onla konuş istersen, viscaria geldimi, beğenmedin mi onu???
Guest emrebirinci Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 Hocam viscaria geldi ama kullanmadım hiç...İhşallah yarın deneyip bakacaz nasıl olduğunu...Merak ettiğim bir diğer tahtada stiga optimum sync ti kontrolü ve hızı yüksek güzel bir tahtaya benziyordu...O yüzdende eğer uygun gelirse bana almayı düşünüyorum...
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 all+ ile off arası diyebilirim. hafif ve tutuş bakımından da güzel bir tahta. ben bundan sonra kolay kolay değiştirmem sanırım ama tahta konusunda herkesin zevki farklı. sen de dene derim ama sanırım forumda şu an tek ben kullanıyorum
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 hem de fiyat olarak uygun fiyatlı bir tahta. 70 liraya sıfırını yollayabilirim sanırım.
Guest emrebirinci Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2008 Bilgileriniz için teşekkürler...tahtanın kontrolü nasıl acaba ve hangi tür lastik kullanıyorsunuz üstünde almayı düşünüyorum...
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2008 başta sriver fx 2.1 mm kullandım. gayet güzeldi. sonra optimum mp 2.0 aldım. bi örnek olsun diye. o da güzel duruyor gokhanbayraktar16@hotmail.com eklersen konuşuruz tahtayı
Guest frknxx Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2008 optimum sync yüksek kontrollü hızı da fena olmayan atak tahtası.Üzerinde tenergy 25 ile oynuyorum ve çok memnunum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap