Misafir Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 sonuç olarak altın madalyayı çin alacak
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 geno bugün bize gelen servis elamanına sordum astra için 1,5m çanak artı bişeyler daha saydı almak gerekiyormuş buda 150 milyon civarı bişey yapıyormuş
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Hemen al o zaman : Neyse Ma Lin elendi de kime elendi acaba ?
Guest Sysyphos Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2004 bütün programımı erteleyip televizyon karşısında kuruldum ama ne yazık ki su kurbağalarından başka birşey göremedim. trt söz verdiği saatte müsabakaları yayınlamadı ve şu anda da boksa bağlandılar. cidden çok yazık. (hem diyorlar ki maçlar yani müsabakalar üst üste çakışıyor. o zaman trt 4'te hala neden eski şarkıları vermeye devam ediyorlar?)
Guest Vodka Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2004 to geno: Ma lin i Waldner amca yendi. yarı finalde: Wang Liqin ile Wang Hao Ryu Seung Min ile Waldner Jan Ove Waldner hepsini devirir gibi merakla bekliyorum
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2004 bu gün bayanları trt göstermedimi? : eğer göstermediyse isabet olmuş tam o saatte dersim vardı izleyemedim diye üzülüyordum.
Guest Vodka Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2004 Sabahtan beri izledim birşey yok Bu arada internetten izlemek için ; CCTV 5 için http://www.yaov.com/CHN/yaovcom-7.htm Ve BBC de 256kBps ile yayın yapıyormuş
Guest Vodka Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2004 BBC için link http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/olympics_2004/3576938.stm#
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2004 Ya bugün sözde 2 de maçlar yayınlanacaktı ama yüzme yarışları gösterildi.
Guest Vodka Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2004 Erkekler de final mücadelesi Wang Ho ile Ryu Seung Min arasında. Waldner ın elenmesine üzüldüm. Bir de TRT şu maçları yayınlasa çok daha iyi olacak.. Burak
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2004 Trt'ye mail atalım hep beraber.. 2 gün artarda maçları dedikleri saatte yayınlamadılar.. O kadar bekledim bugün tv başında ya .. (
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2004 Eğer yarın da göstermezlerse ciddi olarak bişeyler yapalım..
Misafir Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 selam herkese, Mesai saatlerinde Tv seyretmek riskini göze alarak bugün iş yerine Cep Tv getirdim sırf saat 2:00 deki maçı seyretmek için lakin TRT dün ve evvelki gün yaptığı gibi bugünde yayın yapmadı Ittf nin ana sayfasından live scoring bölümünden Waldner-Liqin final maçının sadece skorunu seyrdebildim. her 5 saniyede bir ekranı yenileyerek tabi. Final maçınıda aynı şekilde skor olarak öğrenebildim. Bu ne aciz bir durumdur yaaa Ekranda rakamlar değiştikçe kendimi borsada dealer gibi hissettim. Göremiyorsun ama alınan sayıları hayalinde canlandırıyorsun.. Sağolsun, söyleyecek tek kelime bulamıyorum bu TRT'ye Bu kadar adaletsizlik olmaz. Offf yaaaa.....haksızlık bu ama...
Misafir Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 Evet var mı yazı hazırlayan mail atalım ne kadar kişi atarsak o kadar iyi..
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 neeeeee . Wang yenildimi ? yoksaaaa yoksaaa benim adamıma mı Tsu ? eheheh
Misafir Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 Nerden indirdin maç demolarını Tsu ? ? ?
Misafir Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 Zaten üyeyim Flashget ile de ordan bir çok download yaptım.. Bu son zamanlarda VIP diye bişey çıktı normal üye serverlarını kapataıyorlar sanırım.. Bir de çok yavaş oluyor VIP olmayanlar..
Misafir Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 Aşağıda masatenisi@yahoogroup'tan abinin TRT'ye attığı maili okuyacaksınız lütfen herkes buna bişeyler yollasın.. --------------------------------------------------------------------------- Sayın TRT3 yetkilileri, Program akışınızda Cuma, Cumartesi ve Pazar günü için saat 14:00'de Olimpiyat oyunları Masa Tenisi karşılaşmalarının verileceğini sevinçle öğrendik. Bu, üvey evlat muamelesi gören bir spor dalı olan Masa Tenisi için güzel bir gelişmeydi. Derhal arkadaşlarımıza ve masatenisi grubumuza duyurduk. Cumartesi günü Maç saati geldiğinde heyecanla ekranlarımızın başına geçtik. Kayıt için video'larımızın bilgisayarlarımızı hazırladık. Ancak saat 14:00 olmasına rağmen Masa Tenisi yayını bir türlü başlamıyordu. Acaba yanlış mı anladık diye Teletext'den yayın akışınızı kontrol ettik, 14:00 Masatenisi yazıyordu. Ekranda bayanlar Voleybol maçı yayınlanıyordu, dakikalarca beyhude bekledik belki Voleybol'dan sonra yayınlanır diye. Aynı olay Pazar günü de yaşandı. Özel durumlarda yayın akışı değişebilir ancak bunun izleyiciye duyurulmadan üstelik 2 gün ard arda yapılması üzüntü verici. Bu durum herhangi bir özel kanalda olsa çok görmeyiz ancak TRT gibi köklü ve ciddi bir müessesede yaşanmasını esefle karşılıyoruz. Belki zamanında yayınlanmayan bu maçları uygun bir saatte bantdan vererek masa tenisi sevenlerin gönlünü alabilirsiniz. İyi yayınlar dilerim. Saygılarımla. Mehmet Ihsan Ataolur EDP Administrator MRE METRO Group Real Estate Management Tel. :(90-212) 451 08 51 / 327 Faks :(90-212) 451 08 59 mehmet.ataolur@mre.com.tr www.mre.de
Misafir Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2004 bencede çok güzel bir yazı belki bu yazıyla önemli maçları bant yayınıyla veririr o zaman bizim için çok iyi olur :B:
Guest Udol Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2004 Bu arada kim şampiyon oldu haberiniz var mı?
Ertan Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2004 Koreli Ryu Seung Min finalde Çinli Wang Hao'yu 4-2 yenerek şampiyon oldu. Setler : 11-3, 9-11, 11-9, 11-9, 11-13, 11-9. 3. lük maçında da Wang Liqin Waldner'i 4-1 yendi. Setler : 10-12, 11-3, 11-8, 11-7, 11-9
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap