Misafir Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2004 Eeee son durum ne ? Alabilecek misiniz maçları Cd'ye ? ? Einsmux adlı kanalı Hotbird ve Turksat'ta bulamadım.. 800 küsür kanal içinde yoktu.. Nedir bu kanal nerde çıkar.. Dikkatimi CcTv 9 çekti.. Maçları yayınlayan CcTv 5 idi sanırım.. Bu arada Türkiye'de Trt 3 hafta içi sabah 11'den gece 1'e kadar, hafta sonu da sabah 9'dan yine gece 1'e kadar yayın yapacakmış ama diyo ki ağırlık Türk sporcuların katıldığı güreş ve atletizm vs. olacak Masatenisi gösterceklerini pek sanmıyorum.. Neyse bana einsmux'u buldurabilecek var mı ? Teyzemlerdeki çanaklar hakkında bir bilgim yok ? Biraz karışık sanırım işler öff öff.
Guest Vodka Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2004 to geno: Ne hotbird ne de Turksat. İlgili kanal Astra da oalcak. AStra yı alabilmek için de en az 120 lik bir çanak gerekir Satellite: Astra 1H, 19,2 derece Doğu Transponder: 85 Downlink-Frequenz (Ghz): 12,1095 Symbolrate (MSym/s): 27,500 FEC: 3/4 Polarisation: horizontal Yukarıdaki bilgiler Einsmuxx için. Burak
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2004 Yandık yane biz Eurosport ile Trt 3'e mahkumuz Bir de Togay'a : : :
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2004 geno hemen dikili'ye gel et diye yunan kanalı krenga ile adı unuttum bir kesmecinin (yunan) tüm maçlarını veriyo çiftlerde dahil ne yazıkki sadece yunanları veriyo umarım yunanlar finale çıkarda bende tüm maçlarını seyrederim
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2004 abi varmı böyle bişey krenga ile gioni japonlara 3-1'den 4-3 yenildi. umarım bu ilk ve son olur yoksa erken elenirlerse tüm hayallerim suya düşer
Emrah Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2004 gioni teklerde zaten elenmişti.bir karenga ya kaldın. bu arada ittf nin adresinden maçların gidişatını çok kısa bir gecikmeyle takip edebiliyorsunuz.gayet güzel yapmışlar.
Guest Vodka Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2004 Selam trt3 ü 3 gündür izlememe rağmen bir masa tenisi görüntüsü bile göremedim çok üzüntülüyüm Çim hokey i bile gösteriliyor. Burak
Guest Sysyphos Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2004 artık içim dışım badmington oldu. : anlayamadığım şey şu: en azından verilen özetler uluslararası yayından alınmıyor mu? Hani bizimkiler göstermiyor da diğerleri ne yapıyor?
Guest Yasin çakmakçı Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2004 ulan bu teretenin altını üstüne getirmek gerekir bir bakın hiç masa tenisinden söz ediyormu yahuuuuuuuuu
Guest Yasin çakmakçı Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2004 tusubasa sende olmasan öğrenemiyecektim teşekkürler
Misafir Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2004 Erkekler tek ne olacak peki ? ? ? EuroSport'un takviminde hiç masatenisi yok.. :(
Gkslblgn Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2004 maçları inşallah kayıt olayına giren vardır.şimdi seyretmesekte olur trt nin göstereceği 5 6 dakika bişey olur.Yunanistan şurası biz kalkıp 100 km gidemiyoz yunanlılar hergün türkiyede adalet mi birsürü vize mize işi koymuşlar onlara sıfır
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2004 abi nasıl olur ma lin bana bunu nasıl yapar artık ma lin'i bırakıyorum waldner'da her olimpiyatta iyi bir derece yapıyor.
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2004 Bence Waldner son bir kez daha finali kazansın
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2004 Bugun Trt çiftlerde Ma Lin, Chen Qi vs Polonya maçının tamamını verdi.. İki yan masada ise Waldner'in maçı vardı.. Spiker sürekli Lin Ma diye okudu : Trt maçları vermeye dvm edecek sanırım..
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2004 Evet arkadaşlar tesadüfen bende bir lokantada Koray Er'le yemek yerken gelen telefon üzerine TRT 3'ü açtırıp izledim.Son maçları artık canlı verir umarım.Ancak aynı anda daha populer bir spor dalı çakışmazsa.
Ertan Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 TRT cuma - cumartesi ve pazar saat 14:00 de masa tenisi maçlarını yayınlayacakmış diye duydum.
Guest Offansive Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 dün ki çin,polanya çift erkekler maçını anlatan spiker şöyle diyor (lin ma sert bir sımaçhla topu rakip alana attı)bu sözleri duyunca kendimden utandım
Ertan Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 TRT de hangi sporu izlersen izle öyle anlatıyorlar. Bence hepsi
Guest Vodka Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Herkese Merhaba Öncelikle hayatımda ilk kez TV den masa tenisi maçı izledim. Boks maçlarını izledikten sonra tam evden çıkacakken masa tenisi görüntülerini görünce çok heyecanlandım :) Hemen izlemeye koyuldum. Erkekler çiftlerde CHN takımı ile POL takımı çeyrek final mücadelesi veriyorlardı. Ma lin ve Chen in etkili oyunu ile CHN takımı bir üst tura çıktı. (4-0) Yan masada Waldner ile Persson un çift erkeklerde maçı da vardı. Bu arada çinli taraftarların t-shirtlerini çok beğendim. Sağ kol üzerinden ateşe benzeyen bir ejderha resmi var çok güzel olmuş. Bu gün de Bayanlar Çiftlerde CHN takımı ile Hong Kong takımı final de karşılaştılar. Hong Kong takımındaki oyuncular penholder idiler. Ancak çin takımındaki Wang ile Zang (dün izlediğim çinli taraftarların tshirtleri ie aynı tip forma giymişler çok yakışmış; Ben de istiyorum :) ) çok iyi bir oyun ile rahatça altın madalyaya uzandılar. Akşam saatlerinde de tek erkeklerde final maçlarının olduğunu TRT haber verdi. Büyük ihtimalle de bu maçları da gösterirler. Bol masa tenisli günler Burak
Guest Vodka Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Kesinlikle. Boks maçlarını anlatan spiker türünden iyi olur :) (Evet şimdi bir sol direk ama olmuyor darbe alıyoruz :) ) Tahminice gösterirler. Nerdeyse tüm final karşılaşmalarını gösteriyorlar. Bu akşam da Türkiye'den yarışacak pek sporcu yok. 5000m seçmelerinde Elvan koşacak sadece.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Mesai saatleri içinde yayınlanması kadar berbat bir durum yok .Maçları kaydedenler varsa haberleşelim.Bizi görün :
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Ben de bugünkü bayanlar çift altın madalya maçından hiç zevk alamadım.. İnşallah sonrakiler daha heyecanlı olur.. Sanırım yarın bayanlar tek final.. pazar günü erkekler çift final.. pazartesi de erkekler tek final var..
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Tek erkekler finali pazartesi olursaaaa helede mesai saatleri içinde olursaaaa Bilmem anlatabildimmi.
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Waldner yarı finalde.Boll'u de 4-1 le geçen masa tenisi efsanesi Koreli Ryu Seung Min ile finale çıkabilmek için karşılacak.Diğer yarı final mücadelesi ise iki Çinli arasında Wang Hao ve Wang Liqin...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap