Guest darkkiler Oluşturma zamanı: 6 Mart, 2008 Oluşturma zamanı: 6 Mart, 2008 Arkadaşlar istanbul/sarıyer de oturuyorum.yaş 17 iyi de masatenisi oynuyorum.kendimi geliştirmek istiyorum ama buralarda masatenisi çalıştırıcısı yok o nedenle ewde kendim çalışmak istiyorum.evde masa yoq ama baskı kurarak veya yazın biriktirdiğim parayla masa alabilirim ama siz masa yoq kabul edin neler çalışabilirim.sağ el kullanıyorum.F.H. lerim fena değil.bana bi çalışma programı önerirmisiniz
Guest ButterflySport Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2008 Arkadaşlar istanbul/sarıyer de oturuyorum.yaş 17 iyi de masatenisi oynuyorum.kendimi geliştirmek istiyorum ama buralarda masatenisi çalıştırıcısı yok o nedenle ewde kendim çalışmak istiyorum.evde masa yoq ama baskı kurarak veya yazın biriktirdiğim parayla masa alabilirim ama siz masa yoq kabul edin neler çalışabilirim.sağ el kullanıyorum.F.H. lerim fena değil.bana bi çalışma programı önerirmisiniz Bence kendine acil bi partner bul. Madem iyi oynuyorum diyosun, evlik bişey yok bana göre.
Guest Fulya Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2008 Bence kendine acil bi partner bul. Madem iyi oynuyorum diyosun, evlik bişey yok bana göre. okmeydanında p.tesi -çarşamba akşamları (saat 19-21) kurs var.öğrenmek isteyen arkadaşlara duyurulur.tel:0212 2374150 saat 17:30 da sonra arayabilirsiniz.
Saadettin Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2008 Fulya Hanımın yazdığı salona gidebilirsen hem düzenli eğitim yapabilir hemde birlikte oynayabileceğin partnerlerle tanışabilirsin.
Guest yakup yıldırım Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2008 ücretli değilmi orası
Guest yasaka spor okulu Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2008 Arkadaşlar istanbul/sarıyer de oturuyorum.yaş 17 iyi de masatenisi oynuyorum.kendimi geliştirmek istiyorum ama buralarda masatenisi çalıştırıcısı yok o nedenle ewde kendim çalışmak istiyorum.evde masa yoq ama baskı kurarak veya yazın biriktirdiğim parayla masa alabilirim ama siz masa yoq kabul edin neler çalışabilirim.sağ el kullanıyorum.F.H. lerim fena değil.bana bi çalışma programı önerirmisiniz merhaba akadlarsa akmerkezin hemen arkasında şişli terakki vakfı okullarında masa tenisi salonumuz faaliyete geçti. İsteyen grup çalışmasına katılabilir , özel ders alabilir, yada masa kiralayıp oynayabilirsiniz. Çalışmalarımız cumartesi pazar günü telefon açıp bilgi alabilirsiniz. 0 535 286 15 05
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap