gursel Oluşturma zamanı: 3 Mart, 2008 Oluşturma zamanı: 3 Mart, 2008 arkadaşlar merhaba ben masa tenisi kulubü kurmak istiyorum nerelere başvurmam gerekiyor şartları nelerdir ve ne kadara maal oluyor bilginiz varmı?
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2008 arkadaşlar merhaba ben masa tenisi kulubü kurmak istiyorum nerelere başvurmam gerekiyor şartları nelerdir ve ne kadara maal oluyor bilginiz varmı? bende bilmiyorum merakımıda cezbetti soru sanırım bi lisanslı antrenörümüzün olması lazım oradan sonrasını bilmem külübü kurunca maçlara katılabiliyormuyuz nası olur acaba bu konuda internette yazısı olan bi link varmıdır gençlik il spor müdürlüğüne gitsek oradanmı ayarlarız antrenör olmak için ne gerekir..... aklıma bu kadar soru geldi....
mtenisciselim Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2008 rize üniversitesi masa tenisi kulübü kurdum ilgilenenlere duyrulu kardeş senin dedigin üniversite kulübü mü üniversite ise çok basit sadece 16 üye bulmak lazım okadar birde tüzük vardı slmlar
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2009 Beden terbiyesi il müdürlüğü sicil lisans bölümüne gidip işllemler konusunda bilgi alırsanız neler yapmanız gerektiğini anlamış olursunuz. İyi çalışmalar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap