Misafir Oluşturma zamanı: 11 Temmuz, 2004 Oluşturma zamanı: 11 Temmuz, 2004 Bugun öğlen 12:00 itibariyle Dikili'de tek masa tenisi oynanabilecek yer olan Kordon Cafe (bilardo salonunda) buluştuk.. Buluşmaya Tufan abi , Çağdaş Üste ve ben katıldık.. Ama 3 kişi olmamız gerekirken yaklaşık 6-7 kişi fln oynadık :D Biz emekli öğretmen ile oğlu ve de bir abi daha katıldı.. Gerekli örgütlenme ve site tanıtımı yapıldı.. 72 yaşında biz masa tenisi sever abimizin geçmiş yıllardaki anılarını dinledik.. Tabii ki Gergely'nin tadına baktık.. 7-8 ağustos için Tufan abiden gerekli dersleri aldık.. Daha önümüzdeki 15 gün içinde buluşma düşünülüyor.. Çevredeki oyuncuları da bekleriz.. Ama sadece 1 masamız var ve iyi olduğunu söyleyemeyiz.. Maç sonuçlarını sorarsanız Tufan abi'ye hepyenildim..Çağdaş ile hiç maç yapmadım.. Diğerlerini kazandım.. Tufan abi ise hiç maç kaybetmedi.. Ayrıca set de kaybetmedi :D
Misafir Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2004 vay vay.. çok güzel geno! devamı da gelsin tabi onbeş gün içinde
Guest MustafaGultekin Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2004 Arkadaşlar merhaba Herhangi bir aksilik olmazsa o tarihten yaklaşık bir hafta önce İzmir de olacağım. Ben de böyle bir organizasyona katılmak ve sizlerle tanışmak isterim Benim kalacak yer olarak sorunum yok.Herkese saygılar.
PingPongMan Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2004 Arkadaşlar merhabaHerhangi bir aksilik olmazsa o tarihten yaklaşık bir hafta önce İzmir de olacağım. Ben de böyle bir organizasyona katılmak ve sizlerle tanışmak isterim Benim kalacak yer olarak sorunum yok.Herkese saygılar. Merhaba Mustafa, acaba "izmir buluşması"nı mı kastediyorsun "o tarihte" diyerek? eğer öyleyse, esasen 1 hafta önceden gitmene gerek yok, yani hazırlık süresini biraz abartmış gibi olmuyor musun öyle, keh küh... Ping the barely training Pong
Guest MustafaGultekin Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2004 Tabii ki İzmir i kastediyorum,belirtmeyi unutmuşum. Muhtemelen ağustos 2 gibi 15 günlüğüne izine çıkacağım.O tarihte ise böyle bir organizasyona katılmak benim için ayrıca bir zevk olacak. Bu arada çok süper olmasam bile her zaman antrenmanlıyımdır. Saygılar.
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2004 15 sene sonra bende hiç set kaybetmiyecem
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap