ice_stream Oluşturma zamanı: 21 Şubat, 2008 Oluşturma zamanı: 21 Şubat, 2008 arkadaşlar 2.lig karşılaşmaları hangi saatte başlıcak ve hangi saate kadar surecek. ayrıca girişte ucret alınır mı. bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim.
buyukdogu Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 arkadaşlar 2.lig karşılaşmaları hangi saatte başlıcak ve hangi saate kadar surecek. ayrıca girişte ucret alınır mı. bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim. Selam. Cumartesi ve pazar günleri ilk maç 09:00 da başlayacak. Son maç saat 15:00 da. Giriş için ücret alınmaz. Aslında bırak ücret almayı federasyonun maçlara ilgi çekebilmesi için dışarıdan belediye otobüsleriyle seyirci toplaması lazım (Bakınız; İ.M.G.'in Kızılayın araç trafiğine kapatılması için yapılan oylamada red oyu kullanmaları için şehrin heryerinden büyükşehir çalışanlarının ailelerini otobüslerle kızılaya oy kullanmaları için getirmesi).
Eroll Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 Mehmet Ali merhaba ben Erol dernekten(AlparslanİÖO). Epeydir görüşemiyoruz. yarın gelecekmisin Altındağa, ben oradayım, gelirsen görüşelim.selamlar.
buyukdogu Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 Mehmet Ali merhaba ben Erol dernekten(AlparslanİÖO). Epeydir görüşemiyoruz. yarın gelecekmisin Altındağa, ben oradayım, gelirsen görüşelim.selamlar. Merhaba Erol abi, gelirim tabi. Yarın görüşürüz.
ice_stream Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 Selam.Cumartesi ve pazar günleri ilk maç 09:00 da başlayacak. Son maç saat 15:00 da. Giriş için ücret alınmaz. Aslında bırak ücret almayı federasyonun maçlara ilgi çekebilmesi için dışarıdan belediye otobüsleriyle seyirci toplaması lazım (Bakınız; İ.M.G.'in Kızılayın araç trafiğine kapatılması için yapılan oylamada red oyu kullanmaları için şehrin heryerinden büyükşehir çalışanlarının ailelerini otobüslerle kızılaya oy kullanmaları için getirmesi). cvpladıgınız için teşekkur ederim. ii geceler.
Misafir Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2008 arkadaşlar acaba turnuvalara katılmak için ne gibi şartlar gerekiyor nasıl katılabiliyoruz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap