gökhanbayraktar Oluşturma zamanı: 17 Şubat, 2008 Oluşturma zamanı: 17 Şubat, 2008 arkadaşlar stiga optimum mp kullanan arkadaşlar bu lastiğin özelliklerini, avantaj ve dezavantajlarını yazabilir mi?
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 bu lastikler bende hazır raket tahtasına takılı olarak mevcut. oynarken gerçekten zevk alıyorum. benim tahtam optimum sync ile uyumlu olmasını da temenni ettiğim bi lastik. bir çift aldım ve en kısa zamanda takmayı düşünüyorum
Guest Tanju Cansever Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 bu lastikler bende hazır raket tahtasına takılı olarak mevcut. oynarken gerçekten zevk alıyorum. benim tahtam optimum sync ile uyumlu olmasını da temenni ettiğim bi lastik. bir çift aldım ve en kısa zamanda takmayı düşünüyorum Gökhancım, tahtan Optimum Sync olduğuna göre Optimum MP lastikler kesinlikle uyumlu olur. Aynı isimde üretilmiş olması bunun kanıtı değil mi?.....
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 düz bir mantık kuracak olursak doğru gibi abi :)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 gökhancım bilmediğin lastiği alma derdim ama galiba almışsın, deneyimlerini bizimle de paylaşırsan seviniriz
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 abi senin bana gönderdiğin bi hazır raket vardı ya. üzerinde optimum mp vardı. orada çok hoşuma gitti. denemek bu zamana kısmet olacak sanırım. pazar günü deneyeceğim
turushanovgu Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 bir dene bakalım, umarım istediğin gibi olur
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 inşallah öyle olur abi
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap