Ertan Oluşturma zamanı: 8 Şubat, 2008 Oluşturma zamanı: 8 Şubat, 2008 Foruma 2 yıldır girmeyen yaklaşık 800 üye silindi. Bundan sonra her ay otomatik olarak çalışan bir program silmeye devam edecek. Bana göre bu süre de fazla. 6 ay veya en fazla 1 yıl girmeyenler silinmeli diye düşünüyorum. Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?
Saadettin Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Çok iyi olur. Çünkü girip bir göz atıp çıkanlar var ama onların açtığı billgiler gereksiz yer işgal ediyor. Aşırı isim yoğunluğunun sorunlarını sen bizden daha iyi bildiğin için silme işlemi 6 ay da olabilir, 1 senede olabilir...
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 Ertan abi, Çok haklısın. Seni destekliyorum. Saygılar,
Ertan Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 Yani ne kadar zamandır girmeyenleri silelim ?
Canberk Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 2 yıl girmeyenleri silmek iyi fikir böyle devam etsin bence
BurakYalin Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 Ertan abi bence 6 ay girmeyenler silinsin 2 yıl çok uzun bir süre.Birde yeni üye olanlara nick kullanmasınlar bundan böyle daha iyi olmaz mı ?
Ertan Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2008 Ertan abi bence 6 ay girmeyenler silinsin 2 yıl çok uzun bir süre.Birde yeni üye olanlara nick kullanmasınlar bundan böyle daha iyi olmaz mı ? Bence ilk aşama olarak 1 yıldır girmeyenleri silelim, sonra genel istek doğrultusunda 6 aydır girmeyenleri de silebiliriz. Nick kullanmasını engelleyemeyiz ki. Yanlış isim de girebilir. Nüfus fotokopisini de isteyemeyiz. Buna bir çare bulmak zor.
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2008 Bence ilk aşama olarak 1 yıldır girmeyenleri silelim, sonra genel istek doğrultusunda 6 aydır girmeyenleri de silebiliriz. Nick kullanmasını engelleyemeyiz ki. Yanlış isim de girebilir. Nüfus fotokopisini de isteyemeyiz. Buna bir çare bulmak zor. Ertan abi, 1 yıl fikri gayet iyi. Saygılar
Ertan Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2008 Foruma bir yıldır girmeyen üyeleri de sildim. Yaklaşık 800 üye daha silindi.
Cancan Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2008 1 Yıl Bile fazla ertan abi 3ay ve 6ay arasında girmeyenleri silelim 6 ay girmeyen bir insan olursa zaten bu siteyi kesin unutmuştur bir daha girmez siteye zaten
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2008 askere de gitse geldiğinde yeni üyelik açabilir bence. 6 ay yeterli
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2008 Ertan abi 1 yıl bencede iyi.
Misafir Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2008 bir üye yani sporcu zaten 6 ay siteye girip takip etmiyorsa bundan sonra takip etmesi zor. 1 ay ideal bir süre.
Misafir Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2008 merhabalar; ben de bazen uzun süre siteye giremeyebiliyorum ama bence de 1 yıl uzun bir süre. 3 ay veya 6 ay girmeyenleri silebiliriz diye düşünüyorum. bir de Ertan abi günlük mesaj atma sayısına sınırlama getirebilirsen çok iyi olur. bazen konular karşılıklı konuşma ve atışmaya dönüşüyor. bu gibi durumlarda kişisel mesaj kullanımı artar ve gereksiz konuşma ve atışmaları okumak zorunda kalmayız.
Ertan Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2008 merhabalar; ben de bazen uzun süre siteye giremeyebiliyorum ama bence de 1 yıl uzun bir süre. 3 ay veya 6 ay girmeyenleri silebiliriz diye düşünüyorum. bir de Ertan abi günlük mesaj atma sayısına sınırlama getirebilirsen çok iyi olur. bazen konular karşılıklı konuşma ve atışmaya dönüşüyor. bu gibi durumlarda kişisel mesaj kullanımı artar ve gereksiz konuşma ve atışmaları okumak zorunda kalmayız. Günlük mesaj sayısına maalesef bir sınırlama getiremiyoruz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap