Misafir Oluşturma zamanı: 7 Şubat, 2008 Oluşturma zamanı: 7 Şubat, 2008 Merhabalar. Lisede ve sonrasında, bazı turnuvalara başarıyla katılmak dahil, iyi antreman arkadaşlarıyla masa tenisi oynamış ve çalıştığım iki okulda takım çalıştırmış birisi olarak (iki il ikinciliği aldık) ve halen masatenisini çok seven 36 yaşında matematik öğretmeni olarak.. maç turnuva tecrübesi olan antrenman arkadaşları arıyorum -bay / bayan- Sakin sadelikin@yahoo.com
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Merhabalar.Lisede ve sonrasında, bazı turnuvalara başarıyla katılmak dahil, iyi antreman arkadaşlarıyla masa tenisi oynamış ve çalıştığım iki okulda takım çalıştırmış birisi olarak (iki il ikinciliği aldık) ve halen masatenisini çok seven 36 yaşında matematik öğretmeni olarak.. maç turnuva tecrübesi olan antrenman arkadaşları arıyorum -bay / bayan- Sakin sadelikin@yahoo.com odtüde hale hazırda belirli günlerde masatenisi antremanı yapılıyor benim bildiğim . perşembe 6.45 olabilir mesela tam hatırlamıyorum , masatenisi salonunu antreman saatlerini kontrol ederek ordaki arkadaşlara şok bir baskın yapabilirsiniz ...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap