kaan_t.dag Oluşturma zamanı: 28 Ocak, 2008 Oluşturma zamanı: 28 Ocak, 2008 Slm arkadaşlar ben kaan 24 yaşındayım yaklaşık 7 seneden beri masa tenisi oynuyorum . Özel birinden ders almadım ama almak isterdim . Şu anda belirli bir yere geldiğimi düşünüyorum ama tabi daha ileriye gitmek istiyorum raketim dün bi double maçta kırıldı yenisini almayı düşünüyorum sriver g2 fx lastik almayı düşünüyorum . Ve tabi konu ya gelince artık oyunu iyi bilen kişilerle oynamak istiyorum .
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2008 Kaan aramıza hoşgeldin istanbul un neresinde oturduğunu yazsaydın daha çok yardımcı olurduk. bildiğin gibi istanbul çoğu ülkelerden daha büyük. Avrupa yakasında isen okmeydanı cemal kamacı spor salonu bitişiği ito spor salonu her akşam 5 ten sonra açık. ayrıca zeytinburnu nda ups spor salonu da belirli günlerde açık. anadoluda isen altunizade de haydarpaşa lisesi spor salonu, göztepede fenerbahçe ve veteran masatenisi derneği salonları gidebileceğin yerlerden. iyi çalışmalar
kaan_t.dag Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2008 tşk ben gültepede oturuyorum . dediğim gibi yeni bir raket alıcam. umarım herşey daha iyi olur
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2008 gültepe de isen sana en yakın okmeydanı orada her akşam oynayabileceğin oyuncular vardır. liglerde oynayan iyi oyuncularda geliyor. iyi çalışmalar
kaan_t.dag Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2008 mustafa sen nerde oturuyorsun oynamak isterim seninlede !
kaan_t.dag Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2008 Arkadaşlar buralara yakın güzel oynayabilen arkadaşlarla buluşup oynamak isterim oynayabileceğimiz güzel yerler biliyorum ..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap